Ultraprijenosnik

poruka: 23
|
čitano: 2.661
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Ultraprijenosnik

Trebam pomoć: tražim prijenosnik sa max dijagonalom ekrana 13'', kojemu je težina max 1,8 kg i baterija traje barem 8 sati. Cijena ne bi smjela biti veća od 4600-4700 kn. Performanse mi nisu bitne, dovoljno mi je da ima Intelov dvojezgreni proc, 2 Gb RAM-a, i HDMI konektor(da grafa podržava Full HD rezoluciju). Ja sam imao kandidata ali je izbačen zbog nenabavljivosti u jednoj trgovini i prevelikoj cijeni u drugoj.

Trgovine u kojima se može tražiti: HG Spot, Feniks kompjuteri, Tehnomax, LINKS , iSHOP. Protis ne dolazi u obzir!!!!

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 18:52 (vexx5555).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ultraprijenosnik

mogao si malo prevrnit po mom topiku lagani prijenosnici i našao bi da ti treba zapravo ovo

al vjerojatno je to upravo taj koji je nenabavljiv. :D

druga opcija ti je thinkpad edge 13. njemu je baterija slabija al ako uzmeš šestoćelijsku izdrži otprilike toliko koliko oćeš.

idući koje možeš uzet u obzir jedan od acer aspire timeline serije.

dalje nema ništa jeftino.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Ultraprijenosnik
strahec.luka kaže...

mogao si malo prevrnit po mom topiku lagani prijenosnici i našao bi da ti treba zapravo ovo

al vjerojatno je to upravo taj koji je nenabavljiv. :D

druga opcija ti je thinkpad edge 13. njemu je baterija slabija al ako uzmeš šestoćelijsku izdrži otprilike toliko koliko oćeš.

idući koje možeš uzet u obzir jedan od acer aspire timeline serije.

dalje nema ništa jeftino.

Da, taj Asus je nenabavljiv.

Edge je ok, ali baterija je mali problem kod AMD verzije, a Intel verzija ima loš omjer cijene i preformansi.

Acer-a sam tražio, i nisam ga našao. 

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
17 godina
Ultraprijenosnik

za te novce neces naci uredaj koji ima 13'' ekran i autonomiju od 8 sati i da ima neku diskretnu graficku.

smanji kriterije ili povecaj resurse.

recimo, ja bih ti ovo savjetovao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 21:08 (sasa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
sasa kaže...

za te novce neces naci uredaj koji ima 13'' ekran i autonomiju od 8 sati i da ima neku diskretnu graficku.

smanji kriterije ili povecaj resurse.

recimo, ja bih ti ovo savjetovao.

Papreno skupo. Jest da volim aute, ali ovo mi je besmisleno. Pogledat ću, ali ne vjerujem baš da ću ga uzeti.

14 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Trebam pomoć: tražim prijenosnik sa max dijagonalom ekrana 13'', kojemu je težina max 1,8 kg i baterija traje barem 8 sati. Cijena ne bi smjela biti veća od 4600-4700 kn. Performanse mi nisu bitne, dovoljno mi je da ima Intelov dvojezgreni proc, 2 Gb RAM-a, i HDMI konektor(da grafa podržava Full HD rezoluciju). Ja sam imao kandidata ali je izbačen zbog nenabavljivosti u jednoj trgovini i prevelikoj cijeni u drugoj.

Trgovine u kojima se može tražiti: HG Spot, Feniks kompjuteri, Tehnomax, LINKS , iSHOP. Protis ne dolazi u obzir!!!!

Pa da postene stvari nikad nisu bile pozeljne u drustvu..

um caruje dok snaga ne popizdi
16 godina
odjavljen
sheX kaže...
Pa da postene stvari nikad nisu bile pozeljne u drustvu..

Kakve sad to veze ima s temom?! Ili predloži laptop, ili briši.

Inače, razlog zašto sam rekao da Protis ne dolazi u obzir je taj što imaju artikle uz koje stoji 'Dobavljivo' i kada se naj*beš da ih kontaktiraš (nemaju telefon u Sisku) onda kažu: 'Nije dobavljivo'.

15 godina
neaktivan
Ultraprijenosnik

Znači ništa od Protisa.....znači ADM, H2 shop, technomax i ostala kompanija može....

jeli Links dolazi u obzir?

EDIT: tek sad pročitao prvi post...my bad....{#}

jel može ovaj

Avatar ready.....Clear a path | http://www.youtube.com/watch?v=YlSyJadcQFU
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 0:33 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Krešo91 kaže...

Znači ništa od Protisa.....znači ADM, H2 shop, technomax i ostala kompanija može....

jeli Links dolazi u obzir?

Napisao sam sve što dolazi u obzir. Imaš u prvom postu. ADM i H2 nažalost nisu u toj grupi.

15 godina
neaktivan
Ultraprijenosnik

I....jel može taj Lenovo?

dobar je, po mojim kriterijima može i bolje ali slabo se snalazim na Linksovim stranicama {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Krešo91 kaže...

I....jel može taj Lenovo?

dobar je, po mojim kriterijima može i bolje ali slabo se snalazim na Linksovim stranicama {#}

Njega sam uzeo u obzir. Jedino što mi se kod njega ne sviđa je šugava grafa. Ali ako ne nađem ništa bolje, uzimam Asus-a UL30 koliko koštao da koštao. On mi  dosad ima najbolji omjer cijene i performansi.

15 godina
neaktivan
Ultraprijenosnik

Ovaj mi se ne ćini loš:Asus 1215n

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ultraprijenosnik

Dobar je ali, jbg Protis je {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ultraprijenosnik

heh,e znao sam da ciljaš na tog asusa ul30 (i ja ciljam). ako ti je slovenija blizu protegni do tamo i naći ćeš ga nabrijanijeg za manje pare. i još zatraži povrat PDV-a.

inače, nema druge nego da odustaneš od baterije i uzmeš thinkpad edge 13;) 

vidi jel moš nać i ovog acerovog u 13'' verziji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 10:24 (strahec.luka).

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ultraprijenosnik

Na kraju ću ipak uzeti Asus UL30VT QX050. Hvala svima na pomoći.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Na kraju ću ipak uzeti Asus UL30VT QX050. Hvala svima na pomoći.

dobar izbor!

sad mi samo reci di ga ima da i ja mogu po njega. može i PP nakon što ga kupiš :D

16 godina
odjavljen
strahec.luka kaže...
 dobar izbor!

sad mi samo reci di ga ima da i ja mogu po njega. može i PP nakon što ga kupiš :D

Evo maila od shopa gdje sam ga naručio:

Poštovani,

dobili smo Vaš mail, nazalost ni ovog modela vise nema,

rasprodan je i u msanu, i kod drugog dobavljaca....

ako moze neki drugi model, ili da svratite pa da zajedno pogledamo..

Pa ja ću se ubitiiii!!!!!!!!!!! {#}

Kad god kupujem nešto skuplje ili egzotično, uvijek ista jebada-nema, rasprodano.... Koje sam ja j*bene sreće.{#}

15 godina
neaktivan
Ultraprijenosnik

Jesi probao pogledat kod naših susjeda: Slovenija, BiH, Srbija.........Mađarska {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ultraprijenosnik

to je ultrapopularni prijenosnik bio i jest. i više se ne proizvodi. tako da je i vani jako teško doć do njega.

postao sam već link za sloveniju, tamo dojde malo nabrijanija verzija samo malo skuplje nego ova lošija kod nas.

evo ga opet. ovaj ima pentium dual core procesor i 500 gb diska. i negdje košta oko 5000 kuna. ako oduzmeš ddv, i onda ga otpakiraš dok pišaš izmedju granica onda će te doć i oko 4200.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 9:44 (strahec.luka).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
strahec.luka kaže...

to je ultrapopularni prijenosnik bio i jest. i više se ne proizvodi. tako da je i vani jako teško doć do njega.

postao sam već link za sloveniju, tamo dojde malo nabrijanija verzija samo malo skuplje nego ova lošija kod nas.

evo ga opet. ovaj ima pentium dual core procesor i 500 gb diska. i negdje košta oko 5000 kuna. ako oduzmeš ddv, i onda ga otpakiraš dok pišaš izmedju granica onda će te doć i oko 4200.

Sorry, ali link ti nije dobar. Stalno mi daje neku tržilicu hardvera. Uopće mi ne pokazuje model. Jel znaš možda neku konkretu trgovinu da ga imaju? Može i u Austriji, u Grazu.

15 godina
neaktivan
Ultraprijenosnik

ma da, dao sam ti link na od kojih ga jedna nema a druga bi trebalo provjerit. najbolje da im direktno pišeš.

inossert pa klikni na ''več'' pored trgovine.

za graz nema pojma, trebalo bi proguglat.

evo ti link za neku austrijsku stranicu što sam nabrzinu iskopao. uglavnom i tamo će ga teško bit nać, uzmi lenovo thinkpad 13'' ili acer aspire timeline ;)

a evo sad ti izlazi i novi asus ul36 koji će bit s još boljim performasama pa se strpi malo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 13:11 (strahec.luka).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ultraprijenosnik

Ja sam uzeo taj acer kad je tek izašao i vjerojanto je to best buy moj laptopa ikad.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kamilica.jak kaže...

Ja sam uzeo taj acer kad je tek izašao i vjerojanto je to best buy moj laptopa ikad.

Ja sam ga uzeo danas. Jako dobra stvarčica.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice