Fichek, hvala na zaista informativnom i iscrpnom odgovoru.
Zanimljive su obe te opcije. Treba odvagat, iako se proc u asusu se cini dosta bolji, ne trebam opticki citac, taj vanjski subwoofer, mislim da mi 3xusb3.0 ne treba, dovoljno je jedan? sve sto se dobije u aceru
po tome bih uzeo acera, primamljiv mi je mSata port jer bih eventualno uzeo neki manji ssd i na njega stavio OS, a to kod ovog asusa ne mogu jer nema taj mSata port dodatni, glupo.
Budem još odvagao pa ću vidit.
Druga stvar, ako te smijem zamolit, očito se kužiš u tržište laptopa pa bih trebao savjet: naime, stvar je u tome da bih prodao svoj stari laptop ( s kojeg sada pišem ) i na taj novac pridodao još para kolko fali i kupio bolji laptop (neki od ovih o kojima pričamo) koji će mi trajati sljedećih 4-5 godina.
Iako ovaj thread nije predviđen za to, u sekciji prijenosnici-procjene nisu baš aktivni i nitko nije odgovorio... pa me zanima što misliš koliko bi bilo ok za tražit cijenu tog laptopa?
Bitno mi je zato što za prodaju tog vežem kupnju nekog od ovih. Ako se baš nitko zainteresiran ne javi da bi kupio taj onda ću ga koristit još godinu dana, jer radi bez problema. Iako, radije bh dao nešto para pa uzeo nešto jače...
Još jednom, sorry na offtopicu ^ ____ ^
Nažalost laptop je star, pregazilo ga je vrijeme tako da po mojem mišljenju max 1000kn ako dobiješ za njega, ako i toliko.
Baterija je vec istrošena, jamstvo isteklo no ionako je iz japana donesen, starija ddr2 memorija koja je skuplja od ddr3 mislim, nema hdmi kao niti usb 3.0, glossy ekran tako da nije baš za po vani korisno, tipkovnica nije chicklet.