Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.645.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
acerbis kaže...
cecenac kaže...
Oseka kaže...

Nebi baš rekao, da odma kažem dell i hp je jedino što priznajem. Najvažnije mi je da bude što jači procesor što u ovom slučaju je slabiji od onoga hp-a. Ram i hdd se da promijenit pa nije ni važno.

A i skuplji je 300kn.

Je si ti ozbiljan? Ako se ne razumis onda ne pametuj (na ovom forumu ti to ne prolazi).

i3 2310m je jaci i efikasniji od 370m...   Rama acer ima vise 4GB naspram 3GB, grafika je masu bolja jer tvoja gt 520m je jedva jaci od intel hd 3000... Tvoj laptop je jednostavno po sve losiji od onog koji sam ti preporucio..

A sta se tice ove gluposti da priznajes samo hp i dell.. Takvima mi se uopce ne preporucavaju laptopi... Acer je u proslosti imao par jeftinijih serija laptopa sa losijim hlađenjima. Al sad su respektabilna firma. guglaj acer aspire review ovog modela...

Asus ima masu bolja hlađenja od obe te firme, i msi, i jos dosta proizvođača laptopa... suit yourself.. nek ti neko drugi preporuci, ti ocito znas bolje od mene.

Ma pusti ga... Nek on samo uzme gore ako mu tako srce želi xD btw kod 2 frenda je na hp-u otišla matična odmah po isteku garancije a šta je najgore jedan je bio workstation, preteca današnjeg elitebooka od 12 soma kuna :/ meni bi hp bio bas zadnji ako bas mora onda Nadoplatiti 3 god garancije šta u ovih 3.5 k kn bas i ne upada btw, asusi i Toshibe imaju po 2 god neki čak i 3 a hp svi modeli 1 osim onih iznad 15 soma, mislim da to samo nesto govori o kvaliteti...

Nema to veze, o ukusima se neraspravlja. Ti si imao lose iskustvo sa hp-om ne znaci da nevalja marka. Ja sam vlasnik hp-a vec 4 godine i nikad se nije pokvario sta bi onda ja mogao rec. Rođak mi je bio vlasnik 30-ak laptopa i kaze da s nijednim nije imao boljih iskustava kao sa dell-om. Samo trazim pomoc oko odabira prijenosnika al da je marka dell ili hp sta vas tu smeta?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 18:48 (Oseka).
13 godina
neaktivan
Oseka kaže...

Do 3500kn najviše za multimediju al nebi bilo loše ni da igre može par one starije...

Di si tu napisao da mora biti Dell ili HP?? Ja to nigdje ne vidim....

Mogao si odma reć nek ti se nađe neki od te dvije firme, a ne sad nakon što se čovjek potrudio i preporučio ti nešto ti pametuješ.... Fail!

13 godina
neaktivan
Onda si si sam dao odgovor uzmi taj iz svog prvog Posta i zivili, nesto bolje a da mora biti dell ili hp nećeš nać za te pare !
13 godina
neaktivan
Mblesc kaže...
Oseka kaže...

Do 3500kn najviše za multimediju al nebi bilo loše ni da igre može par one starije...

Mogao si odma reć nek ti se nađe neki od te dvije firme, a ne sad nakon što se čovjek potrudio i preporučio ti nešto ti pametuješ.... Fail!

Vi pametujete, ja sam lipo pitao što mislite u vezi onog laptopa, nisam trazio da mi preporucujete neki drugi .

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 18:58 (Oseka).
16 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Poštovani,

treba mi "low budget" laptop za igranje...do 5000kn.

Razmišljam o ovom lapu http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-acer-aspire-7750g-2436g64mnkk-lx-ru30c-004-core-i5-2430m-dvdrw-6gb-640gb-radeon-hd-6650m-17-3-led-lan-kamera-hdmi-usb3-0-linux-crno&option=artikl&id_kategorija=01505005&id_artikl=013.100.575

Molim sugestije...poželjno da je links.hr (grad zadar).

___

Eto...malo pren "Artikl nije dostupan"...u 2 min refreshana stranica

Svejedno trazim preporuke, dakle lap za igranje do 5000kn.

MSI GX630
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 19:03 (monkeymoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Oseka kaže...
Mblesc kaže...
Oseka kaže...

U iducem komentaru sam napisao pogledaj malo.

Pa da, u idućem komentaru nakon što ti je on već predložio nešto ne znajući da ti želiš prijedloge vezane SAMO za Hp ili Dell...

13 godina
neaktivan
Mblesc kaže...
Oseka kaže...
Mblesc kaže...
Oseka kaže...

U iducem komentaru sam napisao pogledaj malo.

Pa da, u idućem komentaru nakon što ti je on već predložio nešto ne znajući da ti želiš prijedloge vezane SAMO za Hp ili Dell...

Da nebi ovo išlo krivim putem iako je vec otislo pokusat cu na lipsi nacin s vama. Ja sam rekao da nebi bas rekao da je bolji sto se tice cpu-a i imao sam krivo triba me je ispraviti i pokazat mi zasto je ovaj bolji a ne odma vriđat. A ako ce te bas o pametovanju, ja sam pitao sta mislite o navedenom laptopu nisam trazio da mi se preporuca neki drugi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 19:35 (Oseka).
13 godina
monkeymoon kaže...

Poštovani,

treba mi "low budget" laptop za igranje...do 5000kn.

Razmišljam o ovom lapu http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-acer-aspire-7750g-2436g64mnkk-lx-ru30c-004-core-i5-2430m-dvdrw-6gb-640gb-radeon-hd-6650m-17-3-led-lan-kamera-hdmi-usb3-0-linux-crno&option=artikl&id_kategorija=01505005&id_artikl=013.100.575

Molim sugestije...poželjno da je links.hr (grad zadar).

___

Eto...malo pren "Artikl nije dostupan"...u 2 min refreshana stranica

Svejedno trazim preporuke, dakle lap za igranje do 5000kn.

ostavi se linksa (sranje, ima cijene barem 10% vise) 

http://www.notebook.hr/product_info.php?cPath=2000_3087_3134&products_id=19153&osCsid=dc876ee143b7ff9a0b156d1bf9a4abee

ili

http://www.notebook.hr/product_info.php?cPath=2000_3087_3135&products_id=16271&osCsid=dc876ee143b7ff9a0b156d1bf9a4abee

za prvi: ima grafu od 1gb ali je novi model 630, uzmes poslije jedan keks http://www.notebook.hr/product_info.php?cPath=2000_3048_3119&products_id=702309&osCsid=dc876ee143b7ff9a0b156d1bf9a4abee, ali je proc malo gori

za drugi: ima bolji proc ima grafu od 2gb model 540 (630 ti je zapravo 540), vise ram, imaju iste ekrane LED, ja bih uzeo ovaj

na tebi je da odlucis {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 19:50 (1950Killer).
14 godina
neaktivan
Oseka kaže...

Da nebi ovo išlo krivim putem iako je vec otislo pokusat cu na lipsi nacin s vama. Ja sam rekao da nebi bas rekao da je bolji sto se tice cpu-a i imao sam krivo triba me je ispraviti i pokazat mi zasto je ovaj bolji a ne odma vriđat. A ako ce te bas o pametovanju, ja sam pitao sta mislite o navedenom laptopu nisam trazio da mi se preporuca neki drugi.

Gledaj, ja ne bi preporucio laptop za koji znam da je poznat po tome da otkazuje matična, da se pregrijava baterija, da crkne grafa ili slicno. Nikad nisam preporučio laptop a da ga prije toga nisam detaljno proučio na engadgetu ili notebookchecku..

Tako sam i tebi preporucio sa najboljom namjerom da za svoje krvavo stecene pare dobijes najbolji laptop. A ti si me oprao (iz totalno glupih razloga..). I sve bi to bilo u redu da si u pravu bio (al nisi). Ok mozda sam ja ( a i ostali) malo pretjerao i ispricavam se zbog toga.

Nikad kad kupujes hardver ne slusaj rodjake i pametnjakovice kojima je na 2001. godine na laptopu (npr. Asusovom) krepala maticna i sad ta firma ne valja i smece je. HP i Dell nazalost u donjem segmentu ( to je u nas do nekih 4000 kuna) nemaju sta trazit.. osim dellovog inspiriona jednog :)

Laptop koji si ti odabrao u sebi nema komponente koje vrijede 3400 kuna.   I btw ja te nisam vriđa, samo me nervira to hp i dell, koji zaradjuju na brandu a ne povoljnijim cijenama od konkurencije..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
Oseka kaže...

Gledaj, ja ne bi preporucio laptop za koji znam da je poznat po tome da otkazuje matična, da se pregrijava baterija, da crkne grafa ili slicno. Nikad nisam preporučio laptop a da ga prije toga nisam detaljno proučio na engadgetu ili notebookchecku..

Tako sam i tebi preporucio sa najboljom namjerom da za svoje krvavo stecene pare dobijes najbolji laptop. A ti si me oprao (iz totalno glupih razloga..). I sve bi to bilo u redu da si u pravu bio (al nisi). Ok mozda sam ja ( a i ostali) malo pretjerao i ispricavam se zbog toga.

Nikad kad kupujes hardver ne slusaj rodjake i pametnjakovice kojima je na 2001. godine na laptopu (npr. Asusovom) krepala maticna i sad ta firma ne valja i smece je. HP i Dell nazalost u donjem segmentu ( to je u nas do nekih 4000 kuna) nemaju sta trazit.. osim dellovog inspiriona jednog :)

Laptop koji si ti odabrao u sebi nema komponente koje vrijede 3400 kuna.   I btw ja te nisam vriđa, samo me nervira to hp i dell, koji zaradjuju na brandu a ne povoljnijim cijenama od konkurencije..

A kad neznam vise ni sam, jedni govore jedno drugi drugo. Imao sam hp 4 godine i bio sam zadovoljan, e sad to je oprije 4 godine (hp compaq 6720s) mozda se stvarno kvalitete proizvoda promijenile. Ne zelim biti cjepidlaka ali nije bas zgodno ako imas godinu dana garancije i odma ti crkne nakon toga. Zelim bar 3 godine

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 21:19 (Oseka).
14 godina
neaktivan
Oseka kaže...

A kad neznam vise ni sam, jedni govore jedno drugi drugo. Imao sam hp 4 godine i bio sam zadovoljan, e sad to je oprije 4 godine (hp compaq 6720s)  mozda se stvarno kvalitete proizvoda promijenile. Ne zelim biti cjepidlaka ali nije bas zgodno ako imas godinu dana garancije i odma ti crkne nakon toga. Zelim bar 3 godine

Dobro to za garanciju apsolutno razumijem. Zna se dogodit da nekome procesor radi 10 godian bez problema, nekome crkne nakon pola godine. Nikad nisi siguran i garancija je dobrodosla.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
Oseka kaže...

A kad neznam vise ni sam, jedni govore jedno drugi drugo. Imao sam hp 4 godine i bio sam zadovoljan, e sad to je oprije 4 godine (hp compaq 6720s)  mozda se stvarno kvalitete proizvoda promijenile. Ne zelim biti cjepidlaka ali nije bas zgodno ako imas godinu dana garancije i odma ti crkne nakon toga. Zelim bar 3 godine

Dobro to za garanciju apsolutno razumijem. Zna se dogodit da nekome procesor radi 10 godian bez problema, nekome crkne nakon pola godine. Nikad nisi siguran i garancija je dobrodosla.

"acerbis" je rekao kako za hp daju samo 1 godinu garancije a npr. toshiba 2 neke i 3 godine mislis da to opisuje kvalitetu.?

13 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Prijeđimo na stvar, zahtjevi su sljedeći:

- ekran 15.6''

- i5 procesor (moze i neki drugi, samo obrazložite zašto je taj bolji)

- cijena oko 4 k kn

Laptop bi trebao bez problema na highest vrtiti:

- Diablo 3

- DOTA 2

- LOL

Također laptop bih koristio za:

- programiranje

- multimediju

Mala napomena: laptop bi trebao potrajat koju godinu jer nakon što kupim ovaj, ne mislim kupovat novi neko vrijeme.. 

{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Oseka kaže...
cecenac kaže...
Oseka kaže...

"acerbis" je rekao kako za hp daju samo 1 godinu garancije a npr. toshiba 2 neke i 3 godine mislis da to opisuje kvalitetu.?

Čuj, može i nemora značiti , jos uvijek imam stari fujitsu Siemens koji sam zamijenio jer je slab za nove programe a radi perfektno, imo je samo god dana garancije ali u današnje vrijeme kad se sve stvari rade šlampavije, garancija samo dobro dođe nitko nekaze da ti hp neće radit 10 god bez greške, al ako krepa za god i pol, a nema garanciju,... Ugl nadam se da si skuzio poantu xD Btw garancija po meni znaci da firma stoji iza svog proizvoda, pogotovo toshibina no matter what :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 22:32 (acerbis).
13 godina
neaktivan
acerbis kaže...
Oseka kaže...
cecenac kaže...
Oseka kaže...

Čuj, može i nemora značiti , jos uvijek imam stari fujitsu Siemens koji sam zamijenio jer je slab za nove programe a radi perfektno, imo je samo god dana garancije ali u današnje vrijeme kad se sve stvari rade šlampavije, garancija samo dobro dođe bilo nekaze da ti hp neće radit 10 god bez greške, al ako krepa za god i pol, a nema garanciju,... Ugl nadam se da si skuzio poantu xD Btw garancija po meni znaci da firma stoji iza svog proizvoda, pogotovo toshibina no matter what :)

Istina logike ima dosta, sta kazes onda na ovo http://www.hgshop.hr/shop.aspx?q=&pid=72474 obrati paznju na garanciju?

14 godina
neaktivan

To je ok za gejmanje al moze bolje. Recimo ovaj bi sve sto zelis izveo: http://www.gpu.com.hr/n55sf-s2321-i3-4g-640gb-gf555m-2gb-esub.html

Webshop je i zahtjeva online narudzbu. (al to je puno jednostavnije, narucis uplatis i za par dana ti je na vratima).

14 godina
neaktivan
rodion197 kaže...

Pozdrav svima!

Prijeđimo na stvar, zahtjevi su sljedeći:

- ekran 15.6''

- i5 procesor (moze i neki drugi, samo obrazložite zašto je taj bolji)

- cijena oko 4 k kn

Laptop bi trebao bez problema na highest vrtiti:

- Diablo 3

- DOTA 2

- LOL

Također laptop bih koristio za:

- programiranje

- multimediju

Mala napomena: laptop bi trebao potrajat koju godinu jer nakon što kupim ovaj, ne mislim kupovat novi neko vrijeme..

{#}

Imas jos kakvih zahtjeva =) ?Za 4000 kuna svi ce se namucit da ti to izvrte na highest..

Ovaj ce bit dobar: http://www.vixus.hr/shop2/prijenosna-racunala-acer/10008459-ACER-Aspire-5755G---LXRPW0C043.html

@ostali sta raspravljate o garanciji: Ja na garanciju gledam ko ograđivanje firme od propusta koje naprave intel, amd i ini. Hp recimo napravi tipkovnicu, rubove okvire i eventualno ima svoje hlađenje ( iako mislim da ga oni kupuju..), a ekran je samsungov, procesor unutra intelov, grafika amd-ova, matična intelova...   Tako da HP ili Acer ili Dell, ko god da radi vas laptop nije kriv ako rikne procesor, jer taj procesor je intel defektni napravia..   jedine greske proizvodjaca laptopa su ( i na to triba pazit) da naprave lose hlađenje i lošu bateriju ( pa se procesor i maticna dosta zagrijavaju.) Tako kad recimo laptop vam se puni i vi gejmate, grije se proc previse, grije se graficka previse, baterija se grije dosta jer je punite, i to negativno utjece na vijek vaseg laptopa (moze riknit maticna, moze grafa, moze baterija...). tako da pozeljno je da je garancija dulja, al ne mora znacit da ce laptop riknit 13. misec koristenja ako je garancija 12 mjeseci, dapače!

Lenovo (IBM) koji je u zadnjih par godina ima jako jako dobre laptope, na većinu laptopa daje samo godinu garancije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 22:53 (cecenac).
13 godina
neaktivan
Ovisi za šta ti treba ako ti je buđet 3.5k gledaj da ima bar i3, btw jamstvo je odlično :) Inače kad nađeš laptop koji ti odgovara, potrazi taj isti na nabava.net, tamo ti izlista di je najjeftiniji! Za šta će ti laptop služiti, ako je samo za office, net i filmove a kažeš da ti ram nije bed, dobar je i taj
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 22:50 (acerbis).
13 godina
neaktivan

koristim nabavu.net odlicna stvar...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e ekipa kupuje ćerki (12god.) za poklon laptop laptop će služiti za gledanje filmova fejs i sl. ništa posebno raspolažem sa 2500 kuna u ponudi imam tri laptopa za te novce

1. Lenovo G575

2. HP CQ57-375 SM

3. HP CQ57-445 SM

Šta od toga kupiti koje je vaše mišljenje 

1 Lenovo G575
0 HP CQ57-375 SM
5 HP CQ57-445 SM
Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma nije 4 k plafon, dao bih i 500tinjak kuna više ako će to značiti bolje performanse u navedenim igrama jer,  kao što sam i napisao, ne namjeravam ga opet mijenjati tako skoro te mi je bitno da mi to glatko vrti. 

Btw zahtjevi su svi navedeni. :P :)

13 godina
neaktivan

Vecer svima, jedno konkretno pitanje za one upucenije - vrijedi li ovaj laptop 7000kn (odnosno nesto manje ako bi se uzimao na firmu, dakle bez pdv-a).. Toshiba Satelitte P755-11Q

24 mjeseca garancije + no matter what jamstvo.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 23:29 (OpticaLL).

0 0 hvala 0
17 godina
CANABIS kaže...

e ekipa kupuje ćerki (12god.) za poklon laptop laptop će služiti za gledanje filmova fejs i sl. ništa posebno raspolažem sa 2500 kuna u ponudi imam tri laptopa za te novce

1. Lenovo G575

2. HP CQ57-375 SM

3. HP CQ57-445 SM

Šta od toga kupiti koje je vaše mišljenje 

Kojeg god uzmeš ne moš fulat, samo imaj u vidu da je model sa AMD APU znači bilo E-300 ili E-350 grafički sposobniji zbog modernije i naprednije grafičke jezgre.Ako nisi primjetil niti jedan od ta tri modela, nemaju niti HDMI priključak pa niti Bluetoth a to može itekak dobro doč u budučnosti.Uglavnom za toliko love može se uzet i model, koji ima HDMI i Bluetooth tj ovaj na dolnjem linku a svakak treba i dokupit garanciju na barem 2 godine jer 1 godina početne garancije je premalo to sigurno.{#}

http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-635-a1e50ea--torba/49605

http://www.protis.hr/products/details/produljenje-jamstva-hp-care-pack-2god-serija-s-6xx-fizicki-uk734a/16739

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/za/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955548-3955548-5086719-5166928.html?dnr=1

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 23:45 (rambox).
14 godina
neaktivan
odgovorim ujutro na sva 4 zahtjeva, sad sam na mobilnom. cheers.
16 godina
neaktivan
Oseka kaže...

Da ti ponovo objasnim kad vec nisi skuzio. Ne tvrdim da je ovaj bolji nego sam mislio da je u procesoru bolji al ocito sam se prevario. Druga stvar priznajem samo dell i hp i mislim da je to stvar ukusa a o tome se neraspravlja znaci trazio sam pomoc kod odabira te marke. Treca stvar je da sam naglasio da mi ram i hdd nije vazno tako da ne trebas govorit kako ima vise rama i vise gb hdd.

Nema me potrebe optuzivat za nikakvo pametovanje jer ja to ne radim.

Nitko se nije usrećio s HP-om, oni koji pričaju da jesu, ili imaju sreće što su potrefio dobru seriju (uglavnom su one starije dobre, od prije 4,5 godina na dalje) ili ne žele priznati kako su se zeznuli što su to kupili.

Često rastavljam laptope u fušu, i čistim od prašine, i najkompliciraniji i uvijek najviše "prljavi" su hp-ovi.

Dok za Dell priznajem i ja, po meni za uzeti i preporučavam lenovo, dell, asus, i packard bell kojeg nema kod nas ( a sam već korisitim 5 godina tu marku)

http://www.demonoid.me/users/franjo15
14 godina
neaktivan
rodion197 kaže...

Ma nije 4 k plafon, dao bih i 500tinjak kuna više ako će to značiti bolje performanse u navedenim igrama jer,   kao što sam i napisao, ne namjeravam ga opet mijenjati tako skoro te mi je bitno da mi to glatko vrti.

Btw zahtjevi su svi navedeni. :P :)

a onda jedan od ova dva: Asus:       http://www.plusminus.hr/product.asp?product=notebook-asus-a53sv-156-led-backlight-1366x768-tft-core-i5-mobile-2430m-ddr3-6gb-dvd-super-mu&code=A53SV-SX959

Lenovo:   http://www.analogbit.hr/index.php/Lenovo/LENOVO-59-316598/flypage.tpl.html

Asus nudi 2 godine garancije i najbolji ekran od svih.

@Optical   Puno bolji izbor: http://www.plusminus.hr/product.asp?product=notebook-asus-n55sf-156-led-backlight-1600x900-tft-core-i7-mobile-2670qm-ddr3-8gb-dvd-super-m&code=N55SF-S2480

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 10:37 (cecenac).
16 godina
neaktivan

Kakva su vam iskustva sa kupovanjem najjeftinijih laptopa iz kategorije? Namjeravam uzet neki 10'' samo za pregledavanje malo mejla i slično pa me zanima je li mi dovoljno uzeti najjeftinijega, odnosno što da očekujem da može poći po zlu s takvim? Je li razlika isključivo u lošoj plastici ili ima još nešto što će mi smetati kod takvih?

(konkretne preporuke također dobrodošle)

čist kod, duga ljubav
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
OpticaLL kaže...

Vecer svima, jedno konkretno pitanje za one upucenije - vrijedi li ovaj laptop 7000kn (odnosno nesto manje ako bi se uzimao na firmu, dakle bez pdv-a).. Toshiba Satelitte P755-11Q

24 mjeseca garancije + no matter what jamstvo.. 

i vise nego vrijedi, od Toshibe za te pare takav lapotop, LoL {#}

15 godina
neaktivan

http://www.notebook.hr/product_info.php?products_id=13122

Evo ovo namjeravam uzeti pa molim Vaše mišljenje,namjena net, gejminga i gledanje filmova plus klasičan uredski rad.

eventualno prijedlog za bolji a za manje novaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Acer Aspire 5755G / ACER Notebook AS5830G

Dosta sam citao o aspire 5755G i vidim da ima pohvala, medutim nitko nigdje ne spominje model 5820G iz serije timeline. Osobno imam 5810T, takoder iz te serije i mogu reci da sam

stvarno zadovoljan, u ove tri godine nisam imao ni jedan popravak, niti bilo sta drugo (iako citam pljuvanja po njemu jer se kvari). Posto je vec stariji laptop razmisljam o kupnji novog

i dvoumim se izmedu ova dva, ovaj prvi ima bolji procesor (i5) i vise rama (6GB), obadva imaju istu grafu. Medutim, u timelinu mi se svida dizajn, a ne odstupa daleko, ima i on zavidan

procesor i3 i nesto manje rama (ionako mi to nije bitno, 4GB su sasvim dovoljne, ionako ne mislim imati x64 win).

Posto zelim lap koji su prvenstveno korisiti za net, programiranje itd. a ponekad za koju igricu, tipa NFS run, i mozda gtaIV, da li bi uopce ijedan od ta dva mogao tako nesto pokrenuti

na nekog srednjoj rezoluciji, kvaliteti?

Koji mi vi preporucavate, jer cjenovno su dosta odmakle 4800kn (5755G) naspram 3700kn (5830G).

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice