Nebi baš rekao, da odma kažem dell i hp je jedino što priznajem. Najvažnije mi je da bude što jači procesor što u ovom slučaju je slabiji od onoga hp-a. Ram i hdd se da promijenit pa nije ni važno.
A i skuplji je 300kn.
Je si ti ozbiljan? Ako se ne razumis onda ne pametuj (na ovom forumu ti to ne prolazi).
i3 2310m je jaci i efikasniji od 370m... Rama acer ima vise 4GB naspram 3GB, grafika je masu bolja jer tvoja gt 520m je jedva jaci od intel hd 3000... Tvoj laptop je jednostavno po sve losiji od onog koji sam ti preporucio..
A sta se tice ove gluposti da priznajes samo hp i dell.. Takvima mi se uopce ne preporucavaju laptopi... Acer je u proslosti imao par jeftinijih serija laptopa sa losijim hlađenjima. Al sad su respektabilna firma. guglaj acer aspire review ovog modela...
Asus ima masu bolja hlađenja od obe te firme, i msi, i jos dosta proizvođača laptopa... suit yourself.. nek ti neko drugi preporuci, ti ocito znas bolje od mene.
Ma pusti ga... Nek on samo uzme gore ako mu tako srce želi xD btw kod 2 frenda je na hp-u otišla matična odmah po isteku garancije a šta je najgore jedan je bio workstation, preteca današnjeg elitebooka od 12 soma kuna :/ meni bi hp bio bas zadnji ako bas mora onda Nadoplatiti 3 god garancije šta u ovih 3.5 k kn bas i ne upada btw, asusi i Toshibe imaju po 2 god neki čak i 3 a hp svi modeli 1 osim onih iznad 15 soma, mislim da to samo nesto govori o kvaliteti...
Nema to veze, o ukusima se neraspravlja. Ti si imao lose iskustvo sa hp-om ne znaci da nevalja marka. Ja sam vlasnik hp-a vec 4 godine i nikad se nije pokvario sta bi onda ja mogao rec. Rođak mi je bio vlasnik 30-ak laptopa i kaze da s nijednim nije imao boljih iskustava kao sa dell-om. Samo trazim pomoc oko odabira prijenosnika al da je marka dell ili hp sta vas tu smeta?