Pozdrav, evo kolege skoro će 6.mj i kraj šk godine, pa valjda ubrat neki lap u cijenovnom rangu do 5-5,5k kn na njemu bi ponajviše sufro ali i zaigro ponekad i neku igricu za koju bi htio naravno da ide glatko ne nužno na high, pa Vas molim da mi prepuručite neki lap u tom segmentu ! Ja sam gledo malo i naišo na Toshibu L750 pa jel to valja ili znate neki puno bolji za mene :)
Nista od toga, za tebe je bijeeeelko! :P
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=010000046648
Ma salim se, mozes i toshibicu. i7 je najjači proc i s njime ćeš surfat ko veliki. međutim ako samo surfaš razliku između i3 i i7 neces osjetit. tako da bi ja na tvom mjestu isa na 555m i na i3 i tako bi sve igre igra na high (ne bas sve al veliku vecinu) i surfa besprijekorno. I blago tebi kad na kraju svake skolske godine kupujes laptop. da je meni tako...
Slažem se s Cecencom. Ja imam dotični laptop evo već sad tjedan dana i same pohvale za njega. Do sada isprobao Battlefield 3 na high bez problema (nije ultra ali i high je i više nego odlično za tu grafičku) Skyrim, te sam zavrtio evo ovaj vikend open betu Diabla 3 bez ikakvih problema. Tipkovnice sam se najviše bojao ali ispala je bolja nego sam očekivao na kraju, dok o displayu (1600X900) ne moram trošiti riječi...