Toshiba sattelite L755-128 driveri

poruka: 5
|
čitano: 4.687
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

evo jucer kupih laptop i vec me nervira!
radi savrseno nego mi windows 7 nije instalirao pola drivera a toshibina stranica je katastrofa za snac se (jucer sam sat i pol trazio wlan driver) :/
molio bih ako mi netko moze dati link na sve drivere za ovaj model ako je slucajno ima...
ili jos bolje preporuciti neki program da mi direktno skine sve drivere! 

hvala. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Toshiba sattelite L755-128 driveri
Rainen kaže...

evo jucer kupih laptop i vec me nervira!
radi savrseno nego mi windows 7 nije instalirao pola drivera a toshibina stranica je katastrofa za snac se (jucer sam sat i pol trazio wlan driver) :/
molio bih ako mi netko moze dati link na sve drivere za ovaj model ako je slucajno ima...
ili jos bolje preporuciti neki program da mi direktno skine sve drivere! 

hvala. 

Kažeš da si kupio i dali si uz njega dobio CD/DVd drivera? Koja verzija windowsa? Windows 7 a postoje više vrsta kao što Ultimate, Home premium, Professional itd. I naravno koja bitna jel na 32 bitni (x86) ili 64 bitna (x64)?

Za pola sata sam potražio za taj model i nisam našao taj model a bitna razlikuje druge modeli. Dali si siguran u točan naziv Toshibe? Molim napišite pun naziv i model te nakraju napiši za koji je Part number. Sve ti piše ispod laptopa. Nakon toga možemo pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 11:12 (Nello).
14 godina
neaktivan

jaoooo jesam panj! windows 64x ultimate, pardon zaboravih :/

sto se tice ovog ostalog, siguran sam da je taj naziv! pise na kutiji SATELLITE L755 - 128 i na naljepnici  ispod ista stvar!! i da part no. je   PSK30E-00C006Y4

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 11:29 (Rainen).

0 0 hvala 0
17 godina
-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
neaktivan
Rainen kaže...

jaoooo jesam panj! windows 64x ultimate, pardon zaboravih :/

sto se tice ovog ostalog, siguran sam da je taj naziv! pise na kutiji SATELLITE L755 - 128 i na naljepnici  ispod ista stvar!! i da part no. je   PSK30E-00C006Y4

Tako je, vidim da je to novi model. Ok, vaš model je točan i našli smo drivera za Vas. Driver za Toshiba Satellite L755-128 a njegov part no je PSK30E. Možeš sve skinut s neta i pržiš na DVD tak da nemoraš s neta iznova skinut. {#}

Ag008 kaže...

Bravo, taj model zapravo su novije. Trebalo je samo pisat part no tog modela pa se lako pronalazi. Inače part no model postoje različiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice