TOSHIBA Satellite L750-1MQ vs LENOVO Z570AM

poruka: 9
|
čitano: 4.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Lijep pozdrav u dilemi sam izmedju dva laptopa pa bi me zanimalo vaše mišljenje. Oba laptopa su po cijeni tu negdje cca 4200kn.
Toshiba Satellite L750-1MQ
• Procesor: Intel Core i3 2330M 2.20GHz (3MB cache) Sandy Bridge
• Zaslon: 15.6" HD TFT 1366 x 768 TruBrite
• Grafički sustav: nVIDIA GeForce GT520M 1GB
• Radna memorija: 4GB DDR3 1333MHz (proširivo do 8GB)
• Tvrdi disk: 640GB SATA
• Optički uređaj: DVD RW SuperMulti DL
• Dimenzije: 380 x 250 x 37 mm
• Masa uređaja: 2.50 kg
• Jamstvo: 24 mjeseca
• Baterija: Li-ion 6 ćelija
• Operativni sistem: FreeDOS
• Modem: ne
• Mreža: da (LAN)
• Bežična mreža: da (802.11b/g/n)
• Bluetooth: da
• Audio ulazi/izlazi: da
• USB podrška: 2 x USB 2.0
• VGA izlaz: da
• HDMI: da
• Čitač kartica: da (4u1)
• ExpressCard: ne
• Kamera: da
• Boja: 3D uzorak, crna
..............................................
Lenovo z570AM
• Procesor: Intel Core i3 2330M 2.20GHz (3MB cache)
• Zaslon: 15.6" HD LED TFT 1366 x 768 VibrantView
• Grafički sustav: nVIDIA GeForce GT540M 1GB
• Radna memorija: 1x 4GB DDR3 1333MHz (prošitivo do 8GB)
• Tvrdi disk: 500GB SATA
• Optički uređaj: DVD RW DL
• Dimenzije: 376 x 250 x 35mm
• Masa uređaja: 2.6kg
• Jamstvo: 12 mjeseci
• Baterija: do 2.6h (Li-Ion 6 ćelija)
• Operativni sistem: Windows 7 Home Premium
• Mreža: da (LAN)
• Bežična mreža: da (802.11b/g/n)
• Bluetooth: da
• Audio ulazi/izlazi: da
• VGA izlaz: da
• HDMI: da
• USB podrška: 3x USB 2.0 (1x eSATA podrška)
• Čitač kartica: da (5u1)
• ExpressCard: ne
• Kamera: da
• Boja: metal
......................
E sad koliko sam shvatio citajuci po forumima Toshiba je jako kvalitetna a za lenovo isto kazu da nije loš jedino da imaju jako lošu podršku. S tim da Toshiba odmah u startu daje 24mj garancije a Lenovo 12 mjeseci. U dilemi sam velikoj pa bih molio netkog tko ima mozda jedan od tih laptopa da napise koju riječ, ili tko se razumije, svaki savijet je dobro došao jer kroz par dana moram se odlućiti. Unaprijed hvala.

2 Toshiba Satellite L750-1MQ
6 LENOVO Z570AM

0 0 hvala 0
17 godina

i mene baš zanima ovaj Toshiba Satellite L750-1MQ ali nisam nigdje našo nekakav kvalitetan komentar za njega...

0 0 hvala 0
14 godina
Re: TOSHIBA Satellite L750-1MQ vs LENOVO Z570AM

trebalo bi se dati produljiti jamstvo za Lenovo na 24 mjeseca, al moraš platiti to. nedugo u ADM-u prisustvovao sam kupnji toga laptopa od Lenova i super je mogu ti reči. nasnimavanje windowsa i programa i tak dalje ide dosta brzo, a i kaj je najbolje uopče se nije grijal (nije ni topli bil po tipkovnici ni nigdje) i ventilator se skroz slabo vrtel, a dok sam na Toshibi, ne znam točno kojoj, isto to sve radil i topli je bil laptop i vrtel se jače ventilator. moja preporuka uzmi toga Lenovo i ne budeš požaljel {#}

14 godina
neaktivan
overlord666 kaže...

trebalo bi se dati produljiti jamstvo za Lenovo na 24 mjeseca, al moraš platiti to. nedugo u ADM-u prisustvovao sam kupnji toga laptopa od Lenova i super je mogu ti reči. nasnimavanje windowsa i programa i tak dalje ide dosta brzo, a i kaj je najbolje uopče se nije grijal (nije ni topli bil po tipkovnici ni nigdje) i ventilator se skroz slabo vrtel, a dok sam na Toshibi, ne znam točno kojoj, isto to sve radil i topli je bil laptop i vrtel se jače ventilator. moja preporuka uzmi toga Lenovo i ne budeš požaljel {#}

meni izgleda lenovo ljepše, od metala je lijep dizajn pogotovo mi se svidja tipkovnica na lenovu takodjer i ta grafika koju moze manualno prebacivati s integrirane na njegovu (vsnjsku). E sad brine me kvaliteta jer nisam nikad imao taj laptop niti znam nekog tko ima lenovo pa neznam kako se ponaša. Baterija me takodjer brine pise da traje max 2.6 h znaci traje i manje.

14 godina
neaktivan
Gdje ima najjpovoljnije za uzet lenovo racunalo? Odlucio sam se za njega. Bio sam u njihovoj trgovini na trgu tamo je 4200kn

0 0 hvala 0
14 godina
tommek10 kaže...
Gdje ima najjpovoljnije za uzet lenovo racunalo? Odlucio sam se za njega. Bio sam u njihovoj trgovini na trgu tamo je 4200kn

otiđi u ADM i još za 200-300 kn nadoplati za garanciju i imaš 24 mjeseca garanciju i miran si :)

14 godina
neaktivan
Gledao sam u adm-u imaju za 4400 kn s 750gb diskom to mi malo preskupo... da je makar 4000 kn :)

0 0 hvala 0
14 godina
tommek10 kaže...
Gledao sam u adm-u imaju za 4400 kn s 750gb diskom to mi malo preskupo... da je makar 4000 kn :)

bio si kod njih u dučanu i pitao? prije manje od mjesec dana su imali i s 500 gb hardom

14 godina
neaktivan
Nisam bio, isao sam na njihovu web stranicu. Mozda da ih nazovem do njih cu moci tek u cetvrtak kad cu i kupovat.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice