TOSHIBA Satellite L670-110

poruka: 6
|
čitano: 3.782
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: TOSHIBA Satellite L670-110

L670-110 nije loš, ali iskreno, oči bode procesor. Dual Core? Nee!

Možda nešto ovako: http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=12677. Procesor je novi i3 (koji Dual Core pojede za doručak), grafika je po performansama tu negdje, ali je 5470 noviji čip koji podržava DX11 i ima 1 GB memorije a to je za AutoCAD bitno. Jedina mana mu je nešto manji disk, ali mislim da to ne bi trebao biti problem.

Pozdrav!

15 godina
neaktivan

ako moze jos neki prijedlog...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kao sto je Head rekao, samo trazi neke laptope sa Core i3 procesorima ili cak i5 ako mozes. Uzmes neku grafu koja nije bas integrirana i ekran od barem od 16" ako ces ga koristiti za Autocad. Moj prijedlog je recimo ovaj Asus. Slican Headovom prijedlogu, ali sa vecim hardom i boljom grafom. Jedino je ekran malo manji, al je laptop i jeftiniji. Navodno je N serija Asusa dosta kvalitetna koliko sam cuo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 14:50 (alen29).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znaci da je asus kvalitetniji od toshibe ili?mislim opcenito jer neznam ni koju marku da gledam ako cemo vec tako...ja sam mislija da je toshiba ok,protiv hp uvik se nesto pise da se kvare tako da njega nisam ni gleda acer kolko sam isto svatija nije nesto a za asusu  su podjeljena misljenja...ovo je samo moje shvacanje kako sam cita po forumu...znaci trazi se lap do nekih 6000kn

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: TOSHIBA Satellite L670-110

zasto dual core ne valja? mislim se uzeti ovaj laptop, ne vidim bolju alternativu za 5000 kn (17'' ekran)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice