Toshiba satellite c855 = zvucna kartica

poruka: 4
|
čitano: 1.023
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bok!

Iman problem sa Toshiba satellite c855.

Kad upalim laptop i windowsi se pokrenu nema zvuka. Znam da nije do zvucnika zato jer sam ustekao Logitech g35 i na slusalicama mi je radilo jer one imaju u sebi zvucnu karticu. Isto tako sam probao sa obicnim externim zvucnicima koji nemaju zvucnu karticu i nije radilo.

Ocito je do zvucne kartice.

E sad mene zanima, da li se moze za ovaj laptop kupit zvucna kartica ili moran mijenjat cijelu maticnu ili mozda neko drugo rijesenje kao externa zvucna kartica ali da nije preskupa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 16:52 (jojo_surf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Toshiba satellite c855 = zvucna kartica

A kakvo je stanje s driverima za integriranu zvučnu karticu? Ima li koji upitnik/uskličnik u device manageru? To treba prvo provjeriti.

Ako je to sve u redu, provjeri još i izbor izlaza zvuka (da zbog nekog razloga ne ostaje na vanjskom uređaju tj. slušalicama iako ih nema).

Dakako, ako je to sve već provjereno, uvijek postoji mogućnost kupovine USB eksterne zvučne kartice kao rješenja (uz korištenje dodatnih zvučnika).

KaeR
17 godina
neaktivan

Zaboravio sam napomenuti da zvuk nekad radi, nekad neradi.

Sa driverima je sve u redu. Mislim da je neki kontakt

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Toshiba satellite c855 = zvucna kartica

Moguće je i to, ali ne znam koliko bi mogao koštati popravak u tom slučaju.

Možda je čak i isplativije onda kupiti eksternu zvučnu karticu (ima ih i po smiješno malim cijenama na ebay-u, dovoljno jeftino za probu) Ili koristiti navedene slušalice.

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice