Toshiba Satellite A-200, mala pomoc :)

poruka: 12
|
čitano: 2.482
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Treba mi vasa pomoc i to hitno {#}

Imam Toshibin laptop, Satellite A-200 serija, star oko 7 godina. Do prije mjesec dana nisam nikad imao niti jedan problem s njime a niti greske. radio je na originalnoj Visti te zadnjih godinu dana na Windows 7.

I sad, nece nista! Bas nista! Upali se, nakon malo vise vremena nego inace, otvorim explorer ili my computer ili bilo koji drugi program on se ili ugasi ili zablokira.

Ja moram znati u cemu je problem!? i samo to!

I jos nesto, htio sam vratit na Windows xp, krenem instalirati i kaze odmah prije neki file is missing, ili missing Boot-nesto i tako svaki put. Jedino sto mi da je instalirati Windows 7 ispocetka ali cemu to kad opet nista ne funkcionira. I nije do Windowsa sigurno jer imam iste na kompu, gdje nema problema.

Poceo je tako prije par mjeseci stekat i usporio se i sve, i sad ovo. Do cega moze biti?

Zanima me jer ne zelim odmah kupovat nove laptop a niti dati nekom liku masne pare da mi kaze sta je ako imam vas :)

Jer ako mu treba recimo samo nova maticna ili nesto rade bi to kupio i probao. Unaprijed hvala!

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
13 godina

možda cd nije dobro nasniman il fali neka datoteka....ako nije to prebaci u biosu sa ahci na ide

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Toshiba Satellite A-200, mala pomoc :)

Ma nije do toga, kad sam probao i preko USB-a i opet ista stvar. Ma crkava polako, je mozda do maticne?

13 godina

neznam....a da li si probao u biosu prebaciti s ahci na ide? ja sam imao takav problem i tako sam ga riješio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako ti nije problem da mi malo vise objasnis kako to, plz

13 godina

ja imam ovako:uđem u bios,main,configure sata as,i onda kliknem enter na to i izaberem ide

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tinchy199 kaže...

ja imam ovako:uđem u bios,main,configure sata as,i onda kliknem enter na to i izaberem ide

jesam i nemam opciju configure sata as :(

13 godina

pretraži sve  tabove i idi tamo gdje ti piše ahci...i to promjeniš na ide

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajde probat cu opet to naci, ali jos jedna stvar. Preko safe moda mi sve radi normalno, pali se normalno brzo te nema nikakvih problema, gasenja ili stekanja, te jednom rijeci RADI.

Dali to znaci da ipak nije do laptopa, ili je samo do windowsa

16 godina
neaktivan
tinchy199 kaže...

Ma nema nigdje stari moj, ubio se od trazenja. i evo nakon pola sata upaljen u safe modu, opera mi zastekala i sam se resetirao.

Eto vidis, to mi je radio i prije -_- sad cu probat opet radit na njemu sat vremena da vidim ako ce se isto dogodit

16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...
tinchy199 kaže...

Ma nema nigdje stari moj, ubio se od trazenja. i evo nakon pola sata upaljen u safe modu, opera mi zastekala i sam se resetirao.

Eto vidis, to mi je radio i prije -_- sad cu probat opet radit na njemu sat vremena da vidim ako ce se isto dogodit

Uzrok ti je pregrijavanje!!!! Nisi mi rekao dali je laptop očišćen od prašine? 

Nenad
16 godina
neaktivan
Nello kaže...
vidikovac kaže...
tinchy199 kaže...

Uzrok ti je pregrijavanje!!!! Nisi mi rekao dali je laptop očišćen od prašine? 

Mislis? Nisam ga iskreno nikad jos cistio, moze mala pomoc? ako mislis da je do toga

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice