Može pomoć.Dali mogu na toshibi a500 igrati gta4 i crisis
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj par inf o laptopu pa cu ti znat rec.
Toshiba je ovaj mjesec predstavila četiri nova prijenosnika. Model A500 je namijenjen multimedijalnoj upotrebi, a karakterizira ga 16-inčni HD Toshiba TruBrite zaslon omjera 16:9 koji omogućuje razlučivost od 1366 x 768 piksela i osvjetljenje od 200 cd/m˛. Ugrađena je i TV-kartica koja može primati analogne i digitalne programe putem sustava DVB-T (Digital Video Broadcasting Terrestrial), dok se za zvuk brinu Harman Kardon zvučnici. A500 dolazi u dva različita dizajna, te se može nabaviti i sa AMD-ovim i sa Intelovim procesorima. Moguće je ugraditi do 8GB DDR memorije te pogon tvrdog diska s kapacitetom do 500GB ili SSD do 64GB. Za grafiku se brine ATI Mobility Radeon HD s do 1 GB DDR3 VRAM-a.
Jednom riječju: Da.
Više riječi: Svakako ćeš moći, no nemoj očekivati full rezoluciju i high postavke.
Toliko od mene.
el moze kakav link na tu toshibu i u kojem ducanu je mislis kupiti?
u zagrebu u new technology
Gta 4 neće ni prdnut, na tom, crysis na low.
Imaju 3 verzije , sa intelovom integrušom HD4500, ati-evom integrušom HD3200 i eksternom Hd4570 (40nm, dx10.1, 80shadera, 680Mhz takt jezgre, 64-bitna sabirnica)
Ja sumnjam da će on uzet ovu zadnju verziju jer je skupa ko svetog petra kajgana, a na njoj bi jedino i mogao ići crysis na nekim low postavkama, gta 4 teško.
Ja ima hd3470(isto ko i ona hd4570 specifikacije) i T5800 (2GHz C2D) i farcry nemogu (bar na visti), starije igrice idu kako tako, ove nove slabo.
Toshiba je ovaj mjesec predstavila četiri nova prijenosnika. Model A500 je namijenjen multimedijalnoj upotrebi, a karakterizira ga 16-inčni HD Toshiba TruBrite zaslon omjera 16:9 koji omogućuje razlučivost od 1366 x 768 piksela i osvjetljenje od 200 cd/m˛. Ugrađena je i TV-kartica koja može primati analogne i digitalne programe putem sustava DVB-T (Digital Video Broadcasting Terrestrial), dok se za zvuk brinu Harman Kardon zvučnici. A500 dolazi u dva različita dizajna, te se može nabaviti i sa AMD-ovim i sa Intelovim procesorima. Moguće je ugraditi do 8GB DDR memorije te pogon tvrdog diska s kapacitetom do 500GB ili SSD do 64GB. Za grafiku se brine ATI Mobility Radeon HD s do 1 GB DDR3 VRAM-a.
Kako si ti dosao do zakljucka da on moze igrati GTA 4 i CRYSIS?
Nije ni naveo koji procesor ima niti koja mu je graficka kartica.
Naveo je sam kakav mu je ekran hard disk i tv karticu.
Pa upisao sam u google da mi izbaci specifikacije. Ima više različitih laptopa (slabiji i jači) pa sam mislio da pita za najaču verziju, kada spominje GTA4 i Crysis.
A glavne podatke nisi stavio. Instaliraj everest, cpu/gpu-z ili slične programe i navedi točnu specifikaciju.
Paolo, bribirac još nije kupio navedeni laptop :)
Čini se da ga nisam dobro skužio
Ukratko: ako uzmeš model s diskreditnom grafičkom karticom (hd46xx ako se ne varam) onda da. Inače ništa od igranja.
http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/A500
original s toshibine stranice. najskuplji model kosta 1100$ sto i nije skupo...ali naravno...kod nas ce to vjerojatno biti vise.
uglavnom...nije bas neki laptop za igranje, pogotovo ne gta4 ili crysis
vise mi zvuci kao multimedija laptop nego za igranje...ono, chat,video konferencije,filmeki,pjesmice,surfanje i tak to...igranje bas i ne
a dali je toshiba p500 za igranje
dali se može na alienware m17 igrati crisis na hig
Može. Ako želiš nešto za igre kupi PC i gotovo!
- da li mi moze netko rec odmjer ulozeno/dobiveno za toshibu A500-1E4?
- da li ona zaista vrijedi tih para?
- namjeravam je kupit , a nemam nikakvih iskustava sta se tice lapa opcenito pa molim za pomoc!
(zasto tako jaka? - putujem,a bez igra ne mogu!)
hvala