- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me da li je ovo dobra temperatura processora na laptopu hp 6710b???
Temparatura je mjerenja tjekom surfanja
Za laptop je to dobro, bilo bi dobro da je manja al obzirom da je poprilično ugijalo ovih dana nije loše.
Do 65-70° mu neće ništa bit.
Ok je temperatura za laptop, a i vrijeme je ugrijalo vani.
Edti: kolega već napisao.
Ok,hvala vam
Zanima me da li je ovo dobra temperatura processora na laptopu hp 6710b???
Temparatura je mjerenja tjekom surfanja
Dobar si ti na mom probooku se u IDLE kreće oko 46*C dok kod nekakvog ajmo reć igranja ide do 75*C, a je.. laptopi nisu za igranje.
pa da to je normalno za laptop,ali na svom ne igram igre.Imam pc tamo temperatura processora ne prelazi 45 C kod igrica.Ali preporučio bih ti neki cooling pad.
pa da to je normalno za laptop,ali na svom ne igram igre.Imam pc tamo temperatura processora ne prelazi 45 C kod igrica.Ali preporučio bih ti neki cooling pad.
A o tom sam i sam razmišljal, samo laptop je odozdola zatvoren, hladi se preko malih otvora iznad tipkovnice, tako da cooling pad neće imati efekt kakav bi imao da laptop ima otvore odozdola, ali mogal bi rashladit samo kućište i tako snizit temperaturu unutar njega.
Nisam htio stvarat novu temu, ja imam ivy-a koji u linpack-a postiže 75C, da li je to bas najbolje, pošto je to dosta nov procesor. Na njemu je mugen3 i sve je na tvorničkim postavkama, ali se trubo pali pod opterećenjem i pojačava ga do 4,2GHz uz 1,29V. Da li bi to tako trebalo biti?
Isto pitanje kao i u prvom postu. Ovo je temperatura prilikom surfanja,
U redu je to za laptop, malo očisti prašinu ako nisi i to je to.