Tablet ili laptop

poruka: 3
|
čitano: 3.705
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Tablet ili laptop

Odlučio sam kupiti novi laptop za cijenu od oko 3000 kuna, e sad razmisljam da za taj novac nemogu dobiti nesto dobar laptop koji će moći pokretati igrice kako treba i neće biti neka dobra konfiguracija pa sam razmišljao da mi se više isplati uzeti tablet (internet, multimedia gledanje filmova, rad u officu sa fizičkom tipkovnicom?, čitanje ) znači dali mi se više isplati uzeti tablet (galaxy 10.1) ili laptop za oko 3k kuna? ili ipak laptop od 3k kuna ima neke prednosti od tableta ???

0 0 hvala 0
14 godina
Tablet ili laptop

Dajem svoj glas za Laptop, za 3 soma kuna se itekak da naći dobar lap {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tablet ili laptop
lbuj kaže...

Odlučio sam kupiti novi laptop za cijenu od oko 3000 kuna, e sad razmisljam da za taj novac nemogu dobiti nesto dobar laptop koji će moći pokretati igrice kako treba i neće biti neka dobra konfiguracija pa sam razmišljao da mi se više isplati uzeti tablet (internet, multimedia gledanje filmova, rad u officu sa fizičkom tipkovnicom?, čitanje ) znači dali mi se više isplati uzeti tablet (galaxy 10.1) ili laptop za oko 3k kuna? ili ipak laptop od 3k kuna ima neke prednosti od tableta ???

Ovisi što ti je bitnije, prenosivost ili performanse. Tableti još uvijek nisu neka konkurencija prosječnom laptopu što se performansi tiče, ali baterija im znatno duže traje i lagani su, ali također po mom mišljenu kod nas su još uvijek preskupi. Namjene su im također različite, na tabletu nećeš sigurno radit neš ozbiljnije, nego ovo što si naveo u zagradama. Pa sad, na tebi je da odlučiš što ti treba. Za 3000 kuna možeš dobit solidan laptop bez Windoza ili dosta slabi sa Windozama, za tu cijenu teško da ćeš naći lap sa nekom boljom grafikom jer im grafika dosta diže cijenu, tako da bi za igranje igrica ipak trebao izdvojiti nešto više para. U mikronisu je sad nekakva akcija ili neš i čini mi se da sam na njihovom katalogu vidio nekoliko modela za oko 3000 kn, ne znam sad točno o čem se radi, ali možeš tamo pogledat šta ima, ja kod njih uglavnom nabavljam sve što mi treba. Baci pogled i na web shopove, možda se da upiknut neš na nekakvoj akciji.

Pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice