Spor laptop

poruka: 20
|
čitano: 19.707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Spor laptop

Pozdrav,

cura ima problem sa laptopom,spor je uzasno jako..npr kad zelim minimizirati firefox ili neki folder,treba cekat ohoho...neznam sta bi bilo.

Nema virusa,disk je polo pun,ram 2 gb ddr2,a zauzece je oko 1.Dakle ne vidim nikakav problem plis help.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Spor laptop

odgovor je vrlo jednostavan: skini glary i ccleaner. ostalo ti kažem kasnije da te sad ne zbunjujem.

btw, koji av ili is imaš? oni znaju usporit računalo. imaš li kakav proces u pozadini da ti radi (skenira ili što već) i da li si skenirao MBAM-om da budeš siguran za malware?

May justice be done though the heavens fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 10:57 (karakteran).
14 godina

ok,evo...

pa bi ja napravio defragment ali je problem sto je sve po njemackom..:P

15 godina
protjeran
defragmentacija diska je također vrlo bitna. ja rabim najbolji tool auslogics disk defrag. prvo ga počisti, a onda defragmentiraj + registry defrag za tu svrhu koristi glary. za ostalo čišćenje ccleaner
14 godina

pa neki avira antivir to je bilo gore.Poslije cu probat stavit AVG vele da je jako dobar.Ne nemam nista pogledao sam pod procesima.

15 godina
protjeran
avg zaboravi. avast ili avira je ok, ja preferiarm avast bolji je od avire s novim rješenjima u verziji 6.0, a imam loš lap kao tvoja cura i ne usporava.

jesi skinuo auslogics? napravi nalaizu i javi.
koji OS vrti gospodična?
15 godina
tido35 kaže...

Ne nemam nista pogledao sam pod procesima.

Koliki je CPU Usage?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina

pa ono prosjek 10 %.A da zaboravio sam napomenut,mozda ima kakve veze sa baterijom jer je slaba baterija pak je laptop prikljucen non stop na sruju?

15 godina
protjeran
bateriju moraš kalibrirat najmanje svaka dva mjeseca. ja imam lap od skoro 2 godine i kalibriram bateriju redovito jer je non stop u struji. piše mi da mi se kapacitet baterije smanjio za 6%.
ako je lap u struji i ako je spor onda nije do napajanja.
14 godina

ok hvala ti na svemu...ali samo jos nesto.."kalibrirat" sta ti to znaci?

15 godina
protjeran
ispraznit bateriju do kraja i ponovno je napunit
15 godina
Spor laptop

Ja ti preporučam da skineš uniblue power suite i napraviš scan s registry boosterom i speedupmypc

Meni pomaže i komp i laptop mi lete... :D

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
možda bi trebao samo proskenirati s hitmanom. ja nisam nikad koristi ništa drugo osim onih programa koje sam gore nabrojio i sve je ok.
14 godina

ok hvala vam....:)..sve cu isprobati!!

17 godina
Top Bugovac kaže...

Ja ti preporučam da skineš uniblue power suite i napraviš scan s registry boosterom i speedupmypc

Meni pomaže i komp i laptop mi lete... :D

S tim smečem da pocisti, tj da ga stavi na Windowse mora da se šališ jel ili si totalno neupucen.{#} Taj program ti je obican Fraud Tool, pokazuje greske kojih nema i onda to popravlja mulac trofazni nek se gone u PM oni u Uniblue i njihovi bezvezni programi.{#}{#}

http://www.mywot.com/en/scorecard/uniblue.com

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina

sa čime onda da ga počistim..jer mi je spor u pm..

15 godina
neaktivan
tido35 kaže...

sa čime onda da ga počistim..jer mi je spor u pm..

Najviše ti se isplati reinstalacija Windowsa, ali ukoliko to nije jedna od opcija uzmi CCleaner kao što ti je već savjetovano i počisti sve smeće. Instaliraj Revo Uninstaller Free i obriši nepotrebne programe i možeš očistiti ponovno sa CCleanerom. CCleaner ima 3 korisna modula:

1. čišćenje smeća

2. čišćenje registra

3. kontrola start up programa (alati > pokretanje s računalom)

Sve ih možeš koristiti bez problema. Kod start up programa ostavi samo ono najvažnije kao što su driveri i av programi. Ostalo onemogući i osjetit ćeš znatno brže paljenje računala i oslobođenje resursa.

13 godina
neaktivan
Spor laptop

Bok. Evo da ne otvaram novu temu. Laptop mi je star 1god i 7mj. Imala sam originalnu AVG zaštitu. Nakon što se AVG zaštita istekla automatski mi je skinuo novu AVG FREE zaštitu. Nakon mjesec dana ona se istekla. Tada sam ja skinula s interneta novu AVG zaštitu 2013 FREE. Ali nije mi se baš činila nekom najboljom pa sam ju obrisala i skinula si neku koja se zove BullGuard. Nikad prije nisam čula za tu zaštitu, ali mi se činila da bi mogla biti dobra pa sam ju skinula. Ta zaštita je besplatna, ali traje 90 dana. Memorija mi je na pol iskorištena. Na laptopu imam programčić koji mi pokazuje koliko je % opterećen RAM, a koliko procesor. I RAM mi je opterećen uvijek više od 50%. Prije mi nije bio tolko opterećen. Nijee mi jasan razlog zbog kojeg je tako spor. Samo na jednom je počeo biti jako spor i to me jako zabrinjava. Kada skeniram laptop pokaže mi da nemam virusa. Pokušala sam ga i očistiti i defragmentirati, ali bezuspješno. I dalje je spor. Više ne znam što da napravim. Je li možda postao tako spor zbog besplatne AVG zaštite?? Ili zbog RAM memorije?? Nije mi jasno.

* Zaboravila sam napomenuti da je prije koji 2 tjedana kad je jako padala kiša udario grom i onda smo morali mjenjati ruter. Ima li možda kakve veze s tim??

MOLIM POMOĆ! HVALA!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Spor laptop

Najvjerovatnije da ste negde instalirali Babylon Toolba ili Facemood Toolbar. Skoro umrtve rad a znaju i prekinuti konekciju i još raznorazne probleme da prouzrokuju. Ako ste instalirali GOM Player, Defragler, skidali sa CNET-a ili softpedie... Za te stvari najbolji je adwcleaner. Kad se instalira pokrenuti gha i kad izbaci u Notepadu ono što je našao treba zotvoriti ga i pokrenuti Delet. Problem će biti sigurno rešen. Preporučujem free AV Kingsoft Antivirus ( kineski). Možete ga skinuti sa www.kingsoftsecurity.com   .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stephanie kaže...

MOLIM POMOĆ! HVALA!

Na koji način si izbrisala avg? i otkud ti bullguard mislim nije sa torrenta? Stavi nam sliku procesa iz task managera.

De gustibus non est disputandum.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice