Slaganje gaming laptopa

poruka: 4
|
čitano: 1.468
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Slaganje gaming laptopa

Htio bi prodati neke komponente i kupiti nove na lenovo ideapad y510p laptopu. http://www.amazon.com/Lenovo-IdeaPad-15-6-Inch-Laptop-59406636/dp/B00HIY8VLQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1400330762&sr=8-1&keywords=lenovo+ideapad+y510p

Ali ne znam dali nividia geforce gt 780sli ide skupa s intel core i7 4700MQ

Uz to bi još maknuo 15.6inch laptop(kantu) i stavio neku 17.3inch.

Pa mi reci te dali se to može.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Slaganje gaming laptopa
Ne.
Dell Precision M6600
17 godina

cek, cek, cek, cek

ti bi mijenjao graficku na laptopu s jacom?

Radio custom preinake?

Cak i da je moguce zamijeniti GPU, gdje ces kupiti nesto bolje za ugraditi u laptop?

Bolje si sastavi novi PC.

Rastavi si laptop pa ces vidjet da to nije bas tak jednostavno.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 15:03 (Ante).
17 godina
neaktivan
karlo125 kaže...

Htio bi prodati neke komponente i kupiti nove na lenovo ideapad y510p laptopu. http://www.amazon.com/Lenovo-IdeaPad-15-6-Inch-Laptop-59406636/dp/B00HIY8VLQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1400330762&sr=8-1&keywords=lenovo+ideapad+y510p

Ali ne znam dali nividia geforce gt 780sli ide skupa s intel core i7 4700MQ

Uz to bi još maknuo 15.6inch laptop(kantu) i stavio neku 17.3inch.

Pa mi reci te dali se to može.

Kako misliš u 15.6'' okvir staviti 17'' ekran?

Svi laptopi su izrađeni isključivo za tu seriju i osim pojedinih modela na njima se ne mogu mjenjati dijelovi osim RAM modula i HDD-a.

Tako da je i matične prilagođena dizjanu kučišta i hlađenju, pa ne možeš uzeti matični iz jednog laptopa i premjestiti u drugi.

Procesori i grafičke kartice su u većini slučajeva zalemljeni na matičnu ploču, dok je zamjena procesora iznimno rijedak slučaj zbog čestog nepodudaranja matične sa novim procesorom. Uopće nabaviti dijelove jer rijetkost - naravno moguće na oglasnicima iz rablejnih laptopa iste serije.

Uglavnom, laptopi se ne mogu konfigurirati nakon kupnje kao što to mogu desktop računala. Ako želiš jače dijelove u pojedniom laptopu jedina opcija ti je naručiti direktno od proizvođača preko njihovih stranica gdje možeš birati nadogradnje - naravno i dalje ne možeš uzeti 17'' ekran u 15'' kučištu.

No i dalje ne shvaćam zašto jednostavno ne kupiš 17'' lapotp koji ima i7 procesor i navedenu 780SLI grafiku?

Imaš ovaj ASUS G750JZ

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 15:05 (wyks).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice