Procesor ili nešto drugo

poruka: 6
|
čitano: 860
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Procesor ili nešto drugo

Evo, nedavno sam kupio lap ACER ASPIRE 8920G i on jednom mi se počeo zaleđivati, ali bi se nakon 3-4 min sam odmrznuo

probao sam updatati program od intela koji je bio na kompu i od tad mi je još gore, komp moram skroz ugasiti

prvo sam mislio da je možda to zbog viste, al imam 4GB rama, pa mislim da ne bi smjelo bit zbog toga

procesor je INTEL CORE 2 DUO PROCESSOR T8300

zahvaljujem na bilo kakvoj pomoći

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Procesor ili nešto drugo

Cimer mi ima isti laptop i isti problem, pretpostavljam da imas vistu home edition, kao sto je i on imao. Probao je formatirati disk, medjutim opet mu se javljao isti problem, tako da je instalirao drugu vistu (ultimate mislim), najbolje je da podignes neku 64-bitnu,ali neki programi/igrice ne rade na njoj ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2008 12:14 (Maximus).
17 godina
neaktivan
Procesor ili nešto drugo

Biti će da je vista u banani.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni se na PC slicno dogadalo, doduse, poslije bi mi se pokrenu ATI VPU recovery, nesto sam bio zeznuo sa driverima.

SOUND OF SILENCE..................................................
16 godina
neaktivan
Procesor ili nešto drugo

brijem da ću instalirati xp, očito je točno kaj vele da svaki drugi windowsi valjajuSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
aspire_dude kaže...

brijem da ću instalirati xp, očito je točno kaj vele da svaki drugi windowsi valjajuSmijeh

mislim da  neces moci naci drivere za xp ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice