Procesor me zbunjuje

poruka: 5
|
čitano: 1.487
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Procesor me zbunjuje

imam acer aspire 7730z, i u njemu pentium dual core 2.00 ghz, no kada odem na properties na my computer onda mi piše točan zaviv proc-a, a ispod toga piše da radi na 997 mhz. Ista stvar u cpu-z, sada ne znam šta je to, jer mi se to već bilo dogodilo ali se samo popravilo. dali vuče po potrebi il šta?

Sretna nova godina!

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Procesor me zbunjuje

Vjerovatno ti je uključeno da štedi energiju tj kad je procesor neaktivan onda je automatski smanjen takt. Probaj vidit malo po biosu dali ti je to uključeno.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Procesor me zbunjuje
somy kaže...

imam acer aspire 7730z, i u njemu pentium dual core 2.00 ghz, no kada odem na properties na my computer onda mi piše točan zaviv proc-a, a ispod toga piše da radi na 997 mhz. Ista stvar u cpu-z, sada ne znam šta je to, jer mi se to već bilo dogodilo ali se samo popravilo. dali vuče po potrebi il šta?

Sretna nova godina!

hvala

Otiđi na power properties i odaberi always on funkciju, i samo na njoj podesi kada da ti se gasi ekran, i to je sve. Sličnan problem je imao frend jedan, ali je u pitanju bio HP.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 15:51 (Dardevil).
17 godina
neaktivan
Procesor me zbunjuje

To uopće nije problem, to je odlična stvar. Spuštanje takta kad procesor nije opterećen produžuje trajanje baterije, tako da je ta opcija poželjna na laptopu. Ti u praksi i onako nebi smio osjetit usporavanje, jer če on dignit takt čim mu daš posla. Jedini razlog zašto bi to isključio je ako misliš OC proc, jer su se neki pokazali nestabilnima.

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Procesor me zbunjuje

puno hvala!

ostavit ću ja ovako , samo sam isprobao dali radi na 2ghz i radi, uplašio sam se da se pokidao procesor

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice