Problem s punjačem HITNO!

poruka: 12
|
čitano: 2.021
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz ljudi,

imam toshibu A300D-127 i idem je sad upalit, prištekam je u struju i vidim da se uopće nisu uključile lampice za bateriju i struju.. Ja stvarno nezz šta mu je.. Ni u taskbaru nije ikona utičnice pokraj baterije :/

Jučer je sve normalno radilo i sad odjednom ovako.. Ovo mi se na laptopu nikad prije nije dogodilo

Hvala puuno!

01000010 01110010 00000111 01111000 || Dajem lockerz pozivnice!! javite se na PM :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Svjetli li ti lampica na punjacu?

Imas li kakvog elektricara da ti provjeri punjac.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne, punjač nema lampica na sebi..

Heh a nemam baš električara blizu.. Znate možda što bi mogao bit problem? Vjerojatno u punjaču jel? :/

01000010 01110010 00000111 01111000 || Dajem lockerz pozivnice!! javite se na PM :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s punjačem HITNO!

Ne znam, vjerovatno u punjacu.

Kakav ti je prikljucak na punjacu, onaj sto ide u laptop, u mene je onaj okrugli sa jednim pinom u sredini i buraz mi je uspio slomiti taj pin, pa sam morao kupiti punjac.

Pogledaj to.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan

Pa ovaj dio punjača koji ide u lap je okrugli i šuplji (sličan kao oni punjači na nokiji znaš? samo veći naravno).. znači okrugli i šuplji, a u lapu je pin na koji se punjač nabode.. Punjač nije puknut, sve je u komadu i nije klimavo.. nezz od jučer mu se ništa nije dogodilo.. ehh da ja to na servis ovima odvedem? da njih pitam, jer imam garanciju još do 8. mj ja mislim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma sta se onda pelgas o forumu :D

Ma ako imas garanciju odnesi, pa nisi bezveze placao, mislim, platio si i hoces da radi.

15 godina
neaktivan

Hahah ma naišao sam na taj problem i odmah pravac bug forum xD

Niš morat ću to na servis odnijet onda da se oni s tim zezaju, a i ja mislim da je u punjaču problem tak da ne bi trebalo bit problema oko toga.. Aid hvala na pomoći

zz

15 godina
neaktivan

E sorkač za dupli post,

zipa ovo.. sad me stara pitala u vezi lapa i te garancije, i onda sam ja ovako bzvz opet spojio punjač na lap.. ali ovaj put je proradio!! eo sad sam ga maloprije uštekao i lampice su se sve normalno upalile.. upalio sam lap i s punjačem sad nema problema..

eh sad, dali ja imam sreće pa je sad uspio proradit ovaj put, ili možda on sad dobro radi i još će valjat.. hmm, ako je ovo drugo, šta mu je onda sad prije par dana bilo da nije radio? kako to da sad radi? zna itko objasnit o.O

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3PO kaže...

E sorkač za dupli post,

zipa ovo.. sad me stara pitala u vezi lapa i te garancije, i onda sam ja ovako bzvz opet spojio punjač na lap.. ali ovaj put je proradio!! eo sad sam ga maloprije uštekao i lampice su se sve normalno upalile.. upalio sam lap i s punjačem sad nema problema..

eh sad, dali ja imam sreće pa je sad uspio proradit ovaj put, ili možda on sad dobro radi i još će valjat.. hmm, ako je ovo drugo, šta mu je onda sad prije par dana bilo da nije radio? kako to da sad radi? zna itko objasnit o.O

hvala!

Mozda nije bilo struje neki dan :D

OT: Stvarno mi nis ne pada na pamet. Mozda samo da ti uticnica ne radi

15 godina
neaktivan
goodye kaže...
C3PO kaže...

E sorkač za dupli post,

hvala!

Hehe ma mislim dae bilo.. kolko se siečam telka i sve drugo je normalno radilo..

A nezz i za to.. naime, punjač uviek uštekam u produžni kabel, a on je bio normalno upaljen (svjetlila je lampica na produžnom).. čak sam i u to posumnjao, pa sam išao punjač direktno u struju uštekat, ali opet ništa.. laptop nie uopće reagirao bez obzira gdje je punjač bio uštekan.. a boo o.O

15 godina
neaktivan
C3PO kaže...
goodye kaže...
C3PO kaže...

E sorkač za dupli post,

hvala!

Hehe ma mislim dae bilo.. kolko se siečam telka i sve drugo je normalno radilo..

A nezz i za to.. naime, punjač uviek uštekam u produžni kabel, a on je bio normalno upaljen (svjetlila je lampica na produžnom).. čak sam i u to posumnjao, pa sam išao punjač direktno u struju uštekat, ali opet ništa.. laptop nie uopće reagirao bez obzira gdje je punjač bio uštekan.. a boo o.O

Prijatelnu ne znam mozda zivis u zgradi mozda je jedna faza riknula tako da na tom stekom nisi imao struju, ja sam imao neki slicni problem sa laptopom, dakle desavalo se posle transport da nemogu da upalim, neki model nesjecam se sada acer valjda, i nakon 20 min. radi se normalno pa prodze neko vreme pa opet neradi, i rjesio sam ga smesta :)mozda je problem u maticnu i neka zastita sta neradi kako treba. Pozz

15 godina
neaktivan

Aha.. a nezz moglo bi bit, ali znam da mi je produžni radio jer je svjetlila lampica na njemu..

Al zasad izgleda sve normalno radi pa valjda neće bit problema..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice