Problem s novim Asusom

poruka: 23
|
čitano: 5.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s novim Asusom

Prošli tjedan kupih novi Asus N71VN (Telebit) i zadnjih par dana imam problem s njime.

Naime, nakon jedno 5 minuta na netu, zaledi se. Prvo sam mislila da su u pitanju Mozillini addonsi, no isto radi i s IE-om.

U SM-u radi normalno, no nemam ideju što bi moglo biti u pitanju osim nekog programa koji je trenutno blokiran, jednostavno krene vrtiti kao da nešto odrađuje, a onda se cijeli zaledi.

Iako je pod garancijom, nadam se da je neka softverska pogreška koju bih mogla sama otkloniti.

Ima tko kakvu ideju?

Od dr.programa nisam stigla još ništa staviti, osim antivirusnih i prebaciti dio dokumenata sa staroga HD-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 17:15 (lunar).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s novim Asusom

Napravih sistem restore unazad 5 dana i sad radi.

Koji je klinac bio, nemam pojma.

15 godina
neaktivan
Problem s novim Asusom

Može biti da je bilo riječ o Windows Update-u. Ako koristiš Windows 7, i imaš Windows Update uključen automatski, moguće je da se neki dodatak ažurirao automatski ako ga ti nisi sama dopustila ažurirati, i potom se dogodilo to zaleđenje. Ne mogu ti to sa sigurnošću potvrditi, ali znam da sam ja nekoć imao slični problem pa nakon system restore-a nije bilo više problema.

RW

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s novim Asusom

Ljudi pomozite ako mozete.Kupio sam pre par dana Asus K70A i kada hocu da stavim neku manju rezoluciju on mi celu sliku suzi i sa leve i desne strane ostane crno, tako mi je i u igrama, kada udjem npr. u War craft isto mi tako bude suzi mi sliku i sa leve i desne strane mi ostane crno, sta da radim, pomozite mi molim vas....Hvala unapred na odgovoru...pozzz svima...

blaaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem s novim Asusom

a koju to manju stavljas od recimo mozda difultne 1280x800?

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s novim Asusom

Zato je HP zakon ne šteka ništa windows 7 se nadograđuje.. rezoucija uvjek ok.. i u igrama je uvjek maximalna kolka je podržana za laptop je mutavo je igrat na manjem mutna slika bude.. ma ja s hp-om pre zadovoljan

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s novim Asusom

Covjek je pitao sto je problem sa njegovim laptopom a ne koliko je HP "zakon". I vjerujem da se puno ljudi ne bi slozilo s tobom ukljucujuci i mene.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Simke_car kaže...

Ljudi pomozite ako mozete.Kupio sam pre par dana Asus K70A i kada hocu da stavim neku manju rezoluciju on mi celu sliku suzi i sa leve i desne strane ostane crno, tako mi je i u igrama, kada udjem npr. u War craft isto mi tako bude suzi mi sliku i sa leve i desne strane mi ostane crno, sta da radim, pomozite mi molim vas....Hvala unapred na odgovoru...pozzz svima...

Moraš u driverima grafičke staviti da ti stretcha sliku preko cijelog ekrana.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
15 godina
neaktivan
alen29 kaže...

Covjek je pitao sto je problem sa njegovim laptopom a ne koliko je HP "zakon". I vjerujem da se puno ljudi ne bi slozilo s tobom ukljucujuci i mene.

Ok je da je off ove teme ali neznam meni pavilion radi super.. bez greške .. možda ste vi imali neku stariju seriju ili neznam što.. imam i ja nekog tu starog asusa.. mogu ga samo po sobi bacat.. xD.. jedino hp pavilion je sjajan pa se lagano grebe.. 

16 godina
protjeran
Problem s novim Asusom

Uslikaj se i uploadaj, tek tada ti mozemo pomoci.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s novim Asusom

Kada namestim npr. rezoluciju 1280*768 i kada idem Print Screen u paint-u izbaci preko celog programa kako sam i slikao, ne izbaci to sa trane crno, pa sam slikao telefonom ceo laptop, nadam se da ce te videti nesto i da ce te razumeti o cemu vam pricam...Hvala svima na utrosenom vremenu...

blaaa
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 17:33 (Simke_car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s novim Asusom

Za Warcraft III inace ne mozes koristit wide-screen rezolucije (16:9 ili 16:10) kada koristis windows 7, a za ostalo ne znam. Najvjerovatnije je do drivera. Probaj neke novije ako imaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skinuo sam najnovije drivere i opet nista, nece ni u generalima da se razvuce, dok u battlefield 2 radi sve savrseno, verovatno je zbog toga sto su to starije igre pa ne moze, ali da li ima neki program u kome moze to da se podesi, ali da nije catalist jer u njemu ne moze, sve sam zivo pokusao?

blaaa
15 godina
neaktivan
Problem s novim Asusom

Znam šta on hoće.. da kad promjeni na nižu rezoluciju da mu slika bude preko cijelog ekrana kao i kad je na najvišoj za taj ekran...

e to bogme nemre.. ovisno o rezoluciji koju staviš toliko če piksela biti u uporabi za prikaz te slike i neče je razvlačit... nego če biti sastrane crno a tebi če prikazat onoliku rezu kolikaj e.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Znam šta on hoće.. da kad promjeni na nižu rezoluciju da mu slika bude preko cijelog ekrana kao i kad je na najvišoj za taj ekran...

e to bogme nemre.. ovisno o rezoluciji koju staviš toliko če piksela biti u uporabi za prikaz te slike i neče je razvlačit... nego če biti sastrane crno a tebi če prikazat onoliku rezu kolikaj e.. 

Ne znam za ATI (jer ga ne koristim), ali nVidia je ovo imala oduvijek:

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 22:37 (vlad0).
15 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Da, to hocu, nije mi jasno kako to ne moze na win 7, na XP to radi normalno???

blaaa
15 godina
neaktivan
Simke_car kaže...
Zvjerkan kaže...

Baci oko na ovo.

15 godina
neaktivan
vlad0 kaže...
Simke_car kaže...
Zvjerkan kaže...

Baci oko na ovo.

Ne mogu tu opciju nigde da nadjem, koja je to verzija catalista, moja je iz 16.6.2010.

blaaa
15 godina
neaktivan
Problem s novim Asusom

za prijenosnike ne postoji ... ja imam 10.6 na hp-u i nema takšta.. to se ne može..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alen29 kaže...

Za Warcraft III inace ne mozes koristit wide-screen rezolucije (16:9 ili 16:10) kada koristis windows 7, a za ostalo ne znam. Najvjerovatnije je do drivera. Probaj neke novije ako imaju.

Ali kako mogu da koristim na mom stonom racunaru wide rezolucije i slika mi je preko celog ekrana u War Craftu?

blaaa
15 godina
neaktivan
Problem s novim Asusom

Pa dam si reko na stolnom.. ovo kolko ja znam je prenosno, pa onda ima i drugčiju grafičku i monitor i drivere... i onda ti to bude tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Pa dam si reko na stolnom.. ovo kolko ja znam je prenosno, pa onda ima i drugčiju grafičku i monitor i drivere... i onda ti to bude tako

Ok, hvala Zverkane...Namigiva

blaaa
15 godina
neaktivan
Problem s novim Asusom

postoji gumb hvala

Moj PC  
0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice