Bez obzira dal je CPU opterečen ili nije hladnjak konstantno radi i postaje jako iritantan. Kada je temperatura proca recimo nekih 38 celzijusa on se svejedno vrti i proizvodi iritantan šum . Pitanje je dal još neko ima taj problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam isti lap kao i ti ali takvih problema nisam imao...moze bit tvornicka pogreska
evo ja ga imam vec petnaestak dana laptop mi je super tih ja sam suuupper zadovoljan ma sve mi je ok
Pogledaj na postavkama u BIOS-u ili u power menageru u OS-u da ti nije upaljena opcija da ventilator konstantno radi, u principu tvornički na 80% prijenosnika dolazi uključena opcija da kad je prijenosnik priključen na adapter da ventilator konstantno radi na najvećim okretajima. Pa samo trebaš tu opciju isključiti i onda će se paliti samo kad treba.
Hvala.
Budem probao, ali mislim da sam to već stavio na disable.
Ako vam nije problem pogledat na koji vam temperaturama radi procesor i pri kojoj se temperaturi aktivira hladnjak.
Meni radi na okvirno tu negdi oko 42 stupnjeva, i onda se svake 2min poveča na 46-48 stupnjeva , onda 30-setak sekundi šumi i to me jako živcira, dal ima mogučnost da se podesi aktiviranje hladnjala na višim temperaurama?
A nekada hladnjak bez prestanka šumi kad se sustav digne.
A da ga odnesem na servis u vemil, budu se oni pravili blesavi ili budu pogledali kaj mu je.
Prijatelj ima isti laptop i hladnjak se nikada nečuje.
ako je pod garancijom nosi odma i trazi da ti ga poprave kako god znaju
A da ga odfuram na servis u vemil, budu se oni pravili blesavi ili budu pogledali kaj mu je, jal frend ima isti takav laptop i hladnjak se nikada nečuje.
imao isti problem s ventilatorom rjesio ga s ovim softwareom
samo oprezno citaj upustva i minjaj granicne temperature po 1-2 stupnja
garantirano rjesava problem - osobno iskustvo
molim za pomoc moj ventilator kad se laptop pali radi ful snagom a kad ulazi u win xp welcome tada se ugasi i vise neradi sta je to????????????