Prijenosnik za igranje (GTA IV) i takve igre

poruka: 14
|
čitano: 6.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Ja bih si htjeo kupit računalo...iako su mi laptopi bolji zato što su mobilni....treba mi neki laptop za igranje dobrih i novih igara....pa šta mi možete preporučit....cijena nije bitna samo da ne prelazi 10 000 kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prijenosnik za igranje (GTA IV) i takve igre

Hmm....najjeftiniji laptopi za igranje koji su mi poznati jesu mi Toshibini, posebno Q i A modeli... to bi trebao pogledati...mislim da ne prelaze preko 10000kn...ali laptop koji proizvođači najčešće deklariraju za igranje u većini slučajeva prelazi 12000kn... ne znam da li bi uspio igrati GTA 4 sa tim Toshibinim... ali bi trebao dosta pristojno na medium igrati neke novije naslove...

Filip
16 godina
neaktivan
5542 kaže...

Ja bih si htjeo kupit računalo...iako su mi laptopi bolji zato što su mobilni....treba mi neki laptop za igranje dobrih i novih igara....pa šta mi možete preporučit....cijena nije bitna samo da ne prelazi 10 000 kn

Za igrat gta iv laptopi baš nisu ali ovo će zadovoljit tvoje potrebe,na manjim detaljima i rezama jasnoCool

16 godina
protjeran
big_guy kaže...
5542 kaže...

Za igrat gta iv laptopi baš nisu ali ovo će zadovoljit tvoje potrebe,na manjim detaljima i rezama jasnoCool

to smo vec odavno ustanoili da je ta stranica fake!!!!!!!!!

deep down inside i feel::::::Conversion software version 7.0 Looking at life through the eyes of a tired hub Eating seeds as a pastime activity The toxicity of our city, of our city
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
big_guy kaže...
5542 kaže...

to smo vec odavno ustanoili da je ta stranica fake!!!!!!!!!

OK,my bad,ništa od toga onda!

16 godina
neaktivan

evo jedna toshiba za 9000kn,nije bas nesto preekstra ali meni nije losa...

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=9902&catid=28

Tuning is not a crime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

definitivno s njime češ moći sve nove naslove na mid/high

17 godina
neaktivan

uuuuu ...sad sam se i ja zapitala trebam li mjenjat svoju kanticu Smijeh ToShiba ko ludo! Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
Gman kaže...

definitivno s njime češ moći sve nove naslove na mid/high

i ja mislim da s njim nebi trebalo biti problema...

Tuning is not a crime
16 godina
protjeran

dajte ljudi alienware nije lazan i ima ga u hrvatskoj jer ga ja planiram narucit a prije dva dana su dostavili mom susjedu ga 

zvoneeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kad smo već kod gTA 4,imam 1 problem, ne mogu instalirat, već na prvom instalacijskom cdu kaže da mi windowsi nešto nisu u redu, u mene je Windows 7 ultimate 64 bit, što mislite kako da riješim taj problem tj da instaliram gta 4 a da windowse ne diram, jel moguće

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ti TEMA za takva pitanja

14 godina
neaktivan
moze li mi netko reci koji bi mi laptop bio dobar

moze li mi netko reci koji bi mi laptop bio dobar za igrati gta 4 i tako jace igre cijena nije bitna samo nek ima wirlles karticu, 4gb ddr3 i 17 incha

Jax

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice