Prijedlog administratorima/moderatorima zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prijedlog administratorima/moderatorima

Pošto se ljudima zatvaraju teme tipa "Dajte laptop od ?xxxx kn" predlažem da se otvore posebne teme za različite cjenovne kategorije prijenosnika jer ona Ultimativna je prokleti kaos.

Tako bi npr. imali teme "Kupovina prijenosnika do 3000 kn", "Kupovina prijenosnika od 3000 do 4000 kn", " Kupovina prijenosnika od 4000 do 5000 kn", ..., "Kupovina prijenosnika preko 10000 kn". Naravno, ovu granulaciju (koju sam ja postavio na 1000 kn u ovom primjeru) i donju/gornju granicu tema (3000 i 10000 u ovom primjeru) određuje stvaratelj tema. Mini prijedlog: granulacija bi se mogla postaviti po čestoći upita- tako bi na primjer postojala teme "Kupovina prijenosnika od 3000 do 4000 kn" i "Kupovina prijenosnika od 6000 do 8000 kn" zato jer su upiti za prvu kategoriju (pretpostavljam) češći (pa bi se tako uravnotežio broj postova u temama).

Naravno, teme bi trebale biti sticky. Pravila bi bila da u temi korisnik navede točnu cijenu prijenosnika (4300 kn npr.) i poželjne karakteristike (dijagonala, vrijeme autonomije, kaliteta ekrana, zagrijavanje itd.) i netko mu quotanjem odgovori. Naravno, upiti će se moći bumpati od strane korisnika (quotanjem). Opcionalno bi se početni post osvježavao sa Best-buy prijenosnicima za tu kategoriju. Ovakvim temama bi se postiglo to da neki promatrač ovog podforuma može doći do odgovora na svoje nepostavljeno pitanje brzo (bez kopanja onog kaosa od Ultimativne teme) pregledavajući zadnje stranice jedne od tema ili opcionalno prvu stranicu, a ako odgovora nema može sam postaviti pitanje.

Zašto ja nisam otvorio teme? Zato jer se ne smatram dovoljno upućenim u cjelokupno tržište prijenosnika i zato jer je administratoru lakše pobrisati jednu temu nego njih 5-6 :)

Eto, to je moj prijedlog. Ako ne "prođe" neka slobodno ovo administrator pobriše.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prijedlog administratorima/moderatorima

Nepotrebno jer postoji hrpa tema koje pokrivaju gotovo sve cjenovne razrede a imaju i univerzalnu upravo za tu namjenu.

To šta pojedinci nisu u stanju (ne žele) koristiti tražilicu nije izgovor.

World Championships: 7, GP started: 296, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,534

2 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice