Da, bas jucer, taman nedje dok je polnocka trajala, ja sam prolio fakin pivo po krajnje lijevoj strani mog Dell Studio 1535 laptopa.
I nis se ne dogadja, on ne trza, radi, al necu se zafrkavat, prvo iscupam kabel a nakon minute i bateriju. Znaci nema nikakvih para, dimova, a bome ni mirisa (otvorio sam ga odozdo i nis ne smrdi onak ko dok se elektronika sprzi). Tak otvorenog sam ga iso susit susilom za kosu. I sad, vrag mi ne da mira, idem ga palit al ne reagira, samo se cuje potpuno tihi "zzzzzzz" (zvuk koji emitira dosta uredjaja kad ih se usteka, ne i ukljuci) kad dio di mu je (pretpostavljam) napajanje prislonim na uho. Odlezo je preko noci uz radijator i dalje ista stvar.
Sad ujutro sam ga jos vise rastavio, maknuo i tipkovnicu i naso jos vlage unutra, obrisao je i ocistio destiliranom vodom. Sad je i dalje uz radijator i svakih sat vremena ga par minuta sušilom za kosu sušim lagano.
Pošto se više ne nadam pozitivnom ishodu, namjeravam ga odnijeti u Ve-Mil na servis, pa me zanima koliko bi to trosak mogao biti te koliko je tesko doc do komponenti?
Hvala unaprijed, sretan Božić.