Pišti punjač na HP 6715b

poruka: 13
|
čitano: 7.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pišti punjač na HP 6715b

Ovako kupio sam novi punjač za HP 6715b (stari je izgubio kontakt na kabelu), punjač je orginal HP-ov, primjetio sam da iz trafa dolazi nekakvo pištanje, sada me zanima dali je to normalno ili da ga vratim na garanciju?

Evo o vom punjaču se radi:

http://www.protis.hr/products/details/hp-90w-smart-ac-adapter-ed495aa/6237

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 20:48 (Valentin17).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pišti punjač na HP 6715b

ma normalno je to. tak i meni na punjaču na mob za svaki mob do sad se isto tak čulo. inače dok ti baterija puna izvadi ju i imaj laptop samo na punjaču, a kad nebudeš imal mogučnost punjenja vrati bateriju (produljuješ vijek trajanja baterije)

14 godina
overlord666 kaže...

ma normalno je to. tak i meni na punjaču na mob za svaki mob do sad se isto tak čulo. inače dok ti baterija puna izvadi ju i imaj laptop samo na punjaču, a kad nebudeš imal mogučnost punjenja vrati bateriju (produljuješ vijek trajanja baterije)

Ma jasno mi je sve to, laptop je star 4 godine i koristi se bez baterije.

Valentin
16 godina
neaktivan
Pišti punjač na HP 6715b

Ja imam isti laptop i isto mi pišti punjač (slabo, al se čuje). Normalno je to

Ja pomognem, ti stisneš hvala.

2 0 hvala 1
14 godina
kikicacool kaže...

A još bolje, samo ne znam kad je laptop ugašen jel moram ištekat kabel iz struje ili da ga ostavim uključenog u struju? Baterija je izvađena iz laptopa.

Valentin
16 godina
neaktivan
Pišti punjač na HP 6715b

Mislim da je svejedno, ja ga ostavljam uštekanog

Ja pomognem, ti stisneš hvala.

0 0 hvala 1
17 godina
Pišti punjač na HP 6715b

a jesu mu digli cijenu...uuuu..pa bio je nekada 160kn.   kako vam sluzi 6715b.   kod mene okruglo 5 godina...svaki dan je upaljen non-stop.   znam jedino da nikad vise necu imati takav stroj.  nepoderiv je!   taj trafo je ok, malo kvrckanja i pucketanja je normalna pojava.  iskljuci ga iz struje i prisloni na uho...jos ce kvrckat 5 minuta :))  ne istekavaj nista, moze stat neprekidno ustekan.

zlatno doba (b) biznis serije!

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 21:13 (torrente).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
torrente kaže...

a jesu mu digli cijenu...uuuu..pa bio je nekada 160kn.   kako vam sluzi 6715b.   kod mene okruglo 5 godina...svaki dan je upaljen non-stop.   znam jedino da nikad vise necu imati takav stroj.  nepoderiv je!   taj trafo je ok, malo kvrckanja i pucketanja je normalna pojava.  iskljuci ga iz struje i prisloni na uho...jos ce kvrckat 5 minuta :))  ne istekavaj nista, moze stat neprekidno ustekan.

zlatno doba (b) biznis serije!

U potpunosti se slažem, ovaj kod mene star je 4 godine, sestra ga koristi za fakultet (word, excel, powerpoint, internet), laptop je očišćen i zamjenjena je pasta na procesoru, temp. su oko 40-45*C, laptop je dosta uščuvan, svi uređaji još rade.

Sebi sam kupil HP ProBook 4525s, laptop je ok, nekada se u recimo surfanju internetom ili AutoCADu zna zagrijat i do 60*C, dok kod ovog 6715b se to ne događa.

EDIT: Ovaj ProBook je star 5 mjeseci i grije se više nego ovaj star 4 godine, 6715b se da lako raskopat i očistit, lagan je za održavanje.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 21:23 (Valentin17).
17 godina
Pišti punjač na HP 6715b

ovaj novi je i dosta napredniji hardverski. sve to lagano dize temperaturu u odnosu na staroga...a ponajvise konstrukcijske razlike kucista b-biznis i s-standard serije.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
torrente kaže...

ovaj novi je i dosta napredniji hardverski. sve to lagano dize temperaturu u odnosu na staroga...a ponajvise konstrukcijske razlike kucista b-biznis i s-standard serije.

A znam da, HP 6715b vuče zrak odozdo, dok 4525s vuče odozgo (može ga se držat u krilu), 4525s se jako teško rastavlja, kad ga jednom rastaviš više nikada nije isti, a jako se lako potrga kod rastavljanja.

Bit će problema kad ga bude trebalo raskopat i zamjenit pastu već vidim.

Valentin
17 godina
Pišti punjač na HP 6715b

evo jedna brza slikica s mobitela... postao je zenino vlasnistvo vec odavno :))

ajde bas mi je drago da ima zadovoljnih korisnika.  lijep pozdrav i ne brini za trafo.  kvrckanje i piskutanje je sasvim ok...naravno kada usmjeris paznju ka tome,onda i primjetis.
sakupilo se 267 dana rada hdd-a i cpu temp je ok.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 21:56 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Valentin17 kaže...
kikicacool kaže...

A još bolje, samo ne znam kad je laptop ugašen jel moram ištekat kabel iz struje ili da ga ostavim uključenog u struju? Baterija je izvađena iz laptopa.

Ištekaj iz struje. Naime adapter za Laptop troši dosta i kad je laptop ugašen. Bilo je nedavno u Provjerenom, mislim da čak još ima taj prilog online...

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
13 godina
neaktivan
B i S serija se razlikuje samo u konektoru docking station, sve drugo je identično ;) čak i matične od 6715 pašu u kućište od 6710...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice