Notebook MSI VR610X-200EU i bluetooth

poruka: 14
|
čitano: 5.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ej ljudi !

Molim za pomoć. Kupio sam Notebook MSI VR610X-200EU i piše da ima i bluetooth. Medutim nigdje ne mogu naći gdje se pali bluetooth.

Gledao sam postavke, gumbiće po Notebooku, ali ništa nisam našao. Knjiga sa uputstvima je samo jedan poster presvinuti nekoliko puta.

Gledao sam na njihovim stranicama, ali nište nisam našao. Jel mi može tko pomoći ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Notebook MSI VR610X-200EU i bluetooth
Kezo kaže...

Ej ljudi !

Molim za pomoć. Kupio sam Notebook MSI VR610X-200EU i piše da ima i bluetooth. Medutim nigdje ne mogu naći gdje se pali bluetooth.

Gledao sam postavke, gumbiće po Notebooku, ali ništa nisam našao. Knjiga sa uputstvima je samo jedan poster presvinuti nekoliko puta.

Gledao sam na njihovim stranicama, ali nište nisam našao. Jel mi može tko pomoći ?

Za početak trebaš skinuti drivere s MSI-evih stranica za taj model. Na Google upiši MSI VR610X bluetooth driver, te traži. Kad instaliraš drivere, objasnit ću ti sljedeće korake.
17 godina
neaktivan

Skinuo sam te drivere i pokusao ih instalirati. Instalira mi se Toshiba Bluetooth Stack i kad pokuša instalirati drivere traži bluetooth device te nakon nekog vremena mi izbaci da stavim bluetooth device i pokusam ponovo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kezo kaže...

Skinuo sam te drivere i pokusao ih instalirati. Instalira mi se Toshiba Bluetooth Stack i kad pokuša instalirati drivere traži bluetooth device te nakon nekog vremena mi izbaci da stavim bluetooth device i pokusam ponovo.

A jel imaš neki bluetooth uređaj? Primjerice mobitel?
17 godina

bluetooth se kod vecine pali isto gdje i wireless,

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam mob

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kezo kaže...

Imam mob

Nadajmo se da ti je na lap-u uključen blu-tut. Probaj sa mobitelom poslati neku primjerice sliku, i čekaj da nadje neke uređaje. Prepoznat ćeš da se radi o računalu, pogotovo kod Sony Ericssona. Ako si to uspješno obavio, ide sljedeći korak, ali to kad napišeš jesi li uspio.
17 godina
neaktivan

Pa mozda je i stvar u tome jer ne znam gdje da na lap-u uključim BT. Kod Power gumba imam još 4 tipke. 1. je za mail, 2. je za net, 3. je za wireless mrezu koju koristim i 4. za palit webcameru. Gledao sam po postavkama, ali ne mogu nigdje naći. Koristim Windows Vistu Ultimate.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kezo kaže...

Pa mozda je i stvar u tome jer ne znam gdje da na lap-u uključim BT. Kod Power gumba imam još 4 tipke. 1. je za mail, 2. je za net, 3. je za wireless mrezu koju koristim i 4. za palit webcameru. Gledao sam po postavkama, ali ne mogu nigdje naći. Koristim Windows Vistu Ultimate.

Nažalost, nemam MSI-ev laptop, pa ne mogu točno reći kako uključiti. Dal možeš možda poslikati tipkovnicu i te tipke? Ako nemaš fotić, il šta već, mogu sutra skoknut do frenda, da mi on objasni, jer ima MSI. Javim ti.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2008 22:37 (kompotko).
17 godina
neaktivan

Nemam nazalost fotic jer mi je riknuo, a na mob ako pokusam snimiti tako su mutne snimke da se nista ni ne vidi. Zali boze.

0 0 hvala 0
17 godina

Imao sam dobru volju i čak sam skinuo manual sa MSI-jevog sajta, no tamo se bluetooth pominje samo na jednom mestu, i to kao opcionalan. Predlažem ti da pitaš na http://forum.msi.com.tw/, to im je zvaničan forum i, kada sam poslednji put probao, preko njega se mogla dobiti brza i kvalitetna podrška od drugih korisnika i ljudi iz MSI-ja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala ti. I ja sam isao na njihovu stranicu i isto sam nasao kao i ti. Znam da pise Optional, ali gdje sam ga kupovao pise da ga ima. Idem sad na onaj forum pa da vidim. Jos jednom hvala na trudu i volji.

0 0 hvala 0
17 godina

vidim da imas ukljucen wireless, ajd probaj pokrenuti taj program za bluetooth koji si instalirao, pogledaj i u network connections jer tamo treba biti bluetooth

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2008 23:03 (Patrick_cro).
17 godina
neaktivan

E našao sam. Na gumbiću kojim palim wirelass na lap-u na istom gumbiću se pali i BT. Samo ga treba opet stisnuti. Sve sljaka. Hvala vam puno. Problem riješen. SmijehSmijehSmijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice