Netbook windowsi

poruka: 5
|
čitano: 2.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Netbook windowsi

Lijep pozdrav svima!

Planiram kupiti netbook jer za ono što koristim kompjuter, čisto mi je dosta netbook. Treba mi za internet, za napisati godišnje dva-tri rada i odgledati pokoji film. Uglavnom, najviše za internet. Zato bih molio bez suvišnih komentara poput "Kupi si rađe notebook - laptop" i tak to. Za ono što mi treba, to mi je čisto dosta. E sad je moje pitanje u vezi windowsa. Kad bih kupio određeni notebook, htio bih i imati originalne windowse na njemu, de se ne zezam s ovim piratima. Gledao sam malo po internetskim stranicama i za dosta netbookova ima Win 7 Starter. Čitao sam o tim windowsima i svi preporučuju nešto više, kao npr. Home Premium, Professional itd. Isplati li se uzet netbook s tim windowsima? Ako ima netko Win 7 Starter, molio bih ga da mi napiše je li zadovoljan. I da, može li koja stranicva da vidim gdje bih mogao kupiti netbook, cijena bi bila 2500 kn. Ne mislim više davati. Svaka pomoć bi mi bila dobro došla, i preporuke za netbook i preporuke za windowse.

Hvala Vam lijepa!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Netbook windowsi

što se tiće startera to ti je sasvim dovoljno što želiš radit, evo ti tu link što sve nedostaje kod windows starter. uglavnom gluposti.

a što se tiće ponude pogledaj si ovdje što ti najviše odgovara.

evo ti dvije preporuke

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 13:26 (kamilica.jak).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Netbook windowsi

Ovdje (pri dnu) ti je tablica sa usporedbom svih verzija Windows 7. Ti procijeni što ti treba od mogućnosti, a čega se eventualno možeš odreći.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 13:32 (macak).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Netbook windowsi

Za starter nisam siguran da ces biti zadovoljan pogledaj pa sam odluci.

a home premium ti je dovoljan, imam ga na laptopu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 16:29 (mario1990).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Netbook windowsi

Nebih želio biti dosadan jer očito si siguran da želiš windows ali evo ubuntu čisto da malo pogledaš

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice