kupio bih ovaj stroj pa me zanimaju vasa iskustva sa istim ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam Toshibu i mogu reci da sam jako zadovoljan.. Sto se tice tog modela, pa sve je ok samo integrirana graficka je minus, ali ako ne mislis igrati se na njemu, onda je odlican..
tnx
imam i ja taj laptop...zanima me samo koju graficku bi bilo idealno uzeti? treba mi nesto jaca graficka da bi mogao igrati igrice...
Ja imam nešto stariji model od toga, točnije L300-1Am, ja sam zadovoljan s njime.
Nego kažeš da promijeniš grafičku? U mom je intel gma4500, pa me zanima je li to uopće moguće? I koju je grafičku moguće stavit?
Hvala!
Ma ništa od toga. Vidio sam da će bit takvo nešto sa 5870, i onda bi se zvalo XGP(External graphic platform). Al to će košta ko suho zlato i trebat će neki poseban ulaz. Mislim da je to bilo predstavljeno na acerima.
i ja imam toshiba l300 satellite laptop. jako sam zadovoljan sa njim. mogu se igrati neke jace igre ali na slabijim konfiguracijama. ja sam igrao pes 2010 kad su mi detalji bili na medium i nije stekalo. jedini minus mu je integrisana graficka.
vrhunski laptop za novce za koje sam ga dobio. Igrice se ionak ne igraju na laptopima.
ajmo se kladtii da mozes promijeniti grafu
pogledaj detaljnije na ovoj stranici ali grafu mozes staviti 1000000000000%
ajmo se kladtii da mozes promijeniti grafu
pogledaj detaljnije na ovoj stranici ali grafu mozes staviti 1000000000000%
Kolko vidim toshibe nema.