Najbolji proizvođač prjenosnika

poruka: 39
|
čitano: 16.203
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Najbolji proizvođač prjenosnika
Mitsuoka kaže...

I nije bas

Dell Toshiba

Procesor i3 370M i3 370M

Grafa HD5470 HD5650

RAM 4GB DDR3 4GB DDR3

HDD 500GB @5400 500GB @5400

sve je skoro pa isto, ali je na Toshibi bolja grafa

EDIT: nesto zeza bug editor pa ne mogu namjestiti tablicu -.-' 

Da skužio sam da je grafa bolja, tek kad sam ponovo pogledao Dell, a automatski sam pogledao 50 napram 70, ne gledajući da je ova 5470, a ova 5650

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
14 godina
neaktivan

jedino nije ista veličina ekrana koliko primječujem  {#}

14 godina
neaktivan
TheChosen kaže...
beno101 kaže...

Koliko čujem Toshiba.

Asus i Acer ne toliko.

HP (Compaq) bi prošo...

Alienware definitivno... :)

Slabo cujes, bar kaj se Asusa tice.

ASUS FTW

Šta to samo kažeš jer si pobornik ASUS-a i sve od njih ti je uvijek najbolje ili?

14 godina
protjeran
Anphonic kaže...

Šta to samo kažeš jer si pobornik ASUS-a i sve od njih ti je uvijek najbolje ili?

Kolko ja cujem, a dobro cujem (Google is my friend) ASUS je u rangu s Toshibom, dok istovremeno moj stari Asus vec 3 godine radi 24/7 bez beda.

15 godina
neaktivan
Najbolji proizvođač prjenosnika

uzmi jednu toshibu ili della skroz za rub laptopa i isto to napravi sa acerom, pa ćeš vidit kolika je razlika u kvaliteti izrade, ovaj acer kad ga tako uzmeš cvrči ko kupus

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
17 godina

Ubiti možda sam krivo formulirao pitanje. Nije me zanimao hardver toliko, tj. zanima me ali ja znam što ću uzeti. Zanimalo me za recimo 6K šta nudi koji proizvođač dodatno pa da baš njega uzmem, a ne nešto drugo. Ja sam za Dell, a koliko vidim da neću ni s Toshibom pogrješit. Što se Acera tiče ne želim jel sam vidio od ljudi koji imaju Acer da to i nije baš nešto što ja želim...

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
16 godina
neaktivan
Anphonic kaže...
TheChosen kaže...
beno101 kaže...

Koliko čujem Toshiba.

Asus i Acer ne toliko.

HP (Compaq) bi prošo...

Alienware definitivno... :)

Slabo cujes, bar kaj se Asusa tice.

ASUS FTW

moj ASUS od 2006. godine radi kao urica, iako ga je sada zamijenila jedna Toshiba i desktop PC, ovaj sada radi kao internet/torrent masina, 24/7 radi seeda, bez ikakvih problema

15 godina

bio sam u noob shopu Tec**o marketu vidjet nove modele-naravno nema ih,ali sam pipkao, stiskao i gladio(maser po struci nemogu si pomoci)-naravno dok niko nije gledao-cim je doso prodavac,odma pocne spika ko i u svim ostalim shopovima...

enivej toshiba u novoj seriji satellite L665 ima jako cvrsto i kompaktno kuciste i tastatura se ne uvija,u rangu s njom je dell inspiron N serija,jako cvrsto kuciste i tipkovnica je tvrda.i oba su dosta lijepa-nisu ruzna crna-siva-umetni ruznu boju gamad.

kaj se tice komponenti daju manje od acera i asusa za iste pare.acer je odlucio postati proizvodjac broj 1 laptopa u svijetu i puno ulaze u razvoj i agresivno spusta cijene sto je dobro za nas.

asus u n73 i n53 seriji nudi dosta dobre i novije komponente i lijep dizajn za razumnu cijenu.

hp pavillion koji je toliko razvikan kao multimedijski i bla bla bla je dosta mekan na pritisak,touchpad je cudan i tipke daju cudan zvuk,nije najsretnije rijeseno i izgleda losiji po izradi od bilo kojeg lenova (jedino lose kod lenova je zamjena tipki fn i ctrl-lose za gejmere)

to je u rangu 5-7k kn

iznad toga je jedino asusova g serija po kvaliteti vrijedna svoje cijene-hp envy je preskup,ide prema epl (citaj apple) bezobrazluku(2 puta veca cijena od drugih za iste komponente)..

od vrhunskih lapova jedino alienware opravdava cijenu kvalitetom,hp sa elitebook-om nema neku gejmersku masinu,samo "poslovne" sa quadro ili fire gl grafom.

mi smo u prokletstvu malog trzista sa malo love i zaobilaze nas vrhunske masine sa vrhunskim komponentama,visa gornja klasa je prisutna u tragovima,kao i nemogucnost narudzbe custom laptopa preko neta,jer ne dostavljaju u banana republike (rh ukljucena)

ostaje na pojedincu da se naoruza strpljenjem za trolove u it ducanima,znanjem da ga nemogu muljat i triput razmisli i prespava prije nego kupi.

16 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...

Planiram uskoro kupiti notebook pa me zanima vaše mišljenje o trenutno najboljem proizvođaču. Ja sam nekako naklonjen Dell-u ali može i nešto drugo ako je možda bolje. Znači nije bitno kakav će hardware biti unutra neko me zanima ime i zašto baš Dell, HP, Toshiba ili neki drugi... THX

I ja ti mogu preporucit Della imam 2 Della i 1 Hp i mogu rec da se hp moze sramotit sa onim programom Software assistant meni updateo sve drivere i bios i skurila se maticna.

zvoneXP
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice