Nadogradnja rama na HP Compaq nx6310

poruka: 3
|
čitano: 2.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Evo ovako:

Imam HP Compaq nx6310 ( p/n EY374ET#ABU ), kupio sam ga polovnog prije godinu dana, a sad je star 2 godine.

U njegovoj specifikaciji koju sam nasao na internet pise da mu je ram nadogradiv do 2 gb, a posto je u njemu sada integrirano

512mb i postoji jedan slot za nadogradnju zanima me dali ja mogu kupiti karticu od 2gb i staviti unutra, znaci ukupno bi to bilo 2.5gb

ili mogu staviti maksimalno 1gb ili mogu staviti 2gb, a integriranu karticu nekako ugasiti da se ne korisit???

( ram je ddr2, 667MHz, 200 pins )

Eto to je to, hvala na odgovorima...:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ugrađenu memoriju možeš izvaditi iz njega, na HP-ovoj stranici za svaki model možeš naći uputstva u kojima je detaljni opis kako rastaviti prijenosnik. Ali mislim da je kod HP-a dovoljno dignuti tipkovnicu da izvadiš modul. Dodatni (trebao bi biti prazan) slot ti je ispod komada plastike sa donje strane.

Nikad nisam ugrađivao više nego što računalo može podržati, pa ti ne znam reći da li bi ti prepoznao dodatni modul preko deklarirane količine memorije (iako, našao sam na netu da često računala mogu više primiti).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja rama na HP Compaq nx6310
autorov komentar

Hvala!

Ovaj dodatni slot znam di je, ali nisam znao da se i ova ugradena memorija moze izvaditi..Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice