http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4847&review=acer+aspire+5735 dali ovaj laptop moze pokrenuti novije igrice tipa gta 4?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne
teško jako teško gta 4 bi mozda mogao pokrenit i moro bi sve na low stavit i neznam dali bi bilo igrivo jer pentium dualac na 2ghz i integrirana grafika tesko jako
ok hvala :)
i kolko bi me to izaslo da stavim?
Može pokrenut ali je jnečeš moći igrat.
pa sta imam od toga da je pokrene kad nemogu igrat :D
jel to kupues novo ili ako novo kupues rade uzmi neki sa AMD-om bar ima puno jaci GPU
Ovaj tvoj acer ima integriranu grafu sto znaci da mu je autonomija veca, te trpi manje zagrijavanje za razliku od laptopa koji imaju zasebnu graficku karticu, ali kao sto i sam vidis laptop je prejeftin, grafa nije bogzna nesto dobra (slicna kao moja), ali moci ces igrati igre tipa CoDMW,MW2,NFSUndercover,Left for dead( licna iskustva), i tako neke na niskim detaljima kao i rezolucijom.
Vjerovali ili ne ja sam cak igrao i crisis warhead naravno na maximali minimale, i imao sam nekih 10 fps (neigrivo) al ga je pokrenulo LoL

Frend ima gotovo isti, Spore na 800x600, sve na low radi na rubu štekanja, oko 25FPS-a, tako da ništa od gaminga.

Ja sam mislio neke nazovimo "mainstream" naslove (CoD MW2, NFS:Shift, Mass Effect 2) i da rade bar na 1280x720, medium detaljima. Ove igre što si naveo definitivno može povući.
Posto je integriranai uzima od rama, da li ram igra bas preveliku ulogu, evo gore recimo spomenuli ste da bi na gta4 imao nekih 10fps, na 2gb rama, a da li bi se to poboljsalo ukoliko bi dodali jos koji gigabajt ram-a
Posto je integriranai uzima od rama, da li ram igra bas preveliku ulogu, evo gore recimo spomenuli ste da bi na gta4 imao nekih 10fps, na 2gb rama, a da li bi se to poboljsalo ukoliko bi dodali jos koji gigabajt ram-a
sumnjam, treba ti bolji procesori i ''prava'' grafička, ram-i ne igraju toliku ulogu
takav laptop sam kupio za 700 kn,tako da bolje nisam mogao nac,sutra cu bas probat neku vecu igricu pa da vidim,inace ja igram jednu MMORPG tako da je za to dobar :) sve u svemu hvala za pomoc