Moze jedno pitanje

poruka: 16
|
čitano: 2.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Moze jedno pitanje

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4847&review=acer+aspire+5735   dali ovaj laptop moze pokrenuti novije igrice tipa gta 4?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Moze jedno pitanje

Ne

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan
Moze jedno pitanje

teško jako teško gta 4 bi mozda mogao pokrenit i moro bi sve na low stavit i neznam dali bi bilo igrivo jer pentium dualac na 2ghz i integrirana grafika tesko jako

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moze jedno pitanje

ok hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i kolko bi me to izaslo da stavim?

15 godina
neaktivan
Moze jedno pitanje

Može pokrenut ali je jnečeš moći igrat.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa sta imam od toga da je pokrene kad nemogu igrat :D

15 godina
protjeran
Moze jedno pitanje

jel to kupues novo ili ako novo kupues rade uzmi neki sa AMD-om bar ima puno jaci GPU

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moze jedno pitanje

Ovaj tvoj acer ima integriranu grafu sto znaci da mu je autonomija veca, te trpi manje zagrijavanje za razliku od laptopa koji imaju zasebnu graficku karticu, ali kao sto i sam vidis laptop je prejeftin, grafa nije bogzna nesto dobra (slicna kao moja), ali moci ces igrati igre tipa CoDMW,MW2,NFSUndercover,Left for dead( licna iskustva), i tako neke na niskim detaljima kao i rezolucijom.

Vjerovali ili ne ja sam cak igrao i crisis warhead naravno na maximali minimale, i imao sam nekih 10 fps (neigrivo) al ga je pokrenulo LoL

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pokrenuo bi i GTA4, ali bi imao manje od 10FPSa.
17 godina
Moze jedno pitanje

Frend ima gotovo isti, Spore na 800x600, sve na low radi na rubu štekanja, oko 25FPS-a, tako da ništa od gaminga.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako ništa od gaminga? Siguran sam da bi mu igra BF Heroes radila. World Of Goo također. Machinarium, Plants vs. Zombies... Ima jaaaako puno dobrih igara, ali nemaju razvikane system requirements i nisu toliko reklamirane pa ljudi nikad čuli za njih...
17 godina
Moze jedno pitanje

Ja sam mislio neke nazovimo "mainstream" naslove (CoD MW2, NFS:Shift, Mass Effect 2) i da rade bar na 1280x720, medium detaljima. Ove igre što si naveo definitivno može povući.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moze jedno pitanje

Posto je integriranai uzima od rama, da li ram igra bas preveliku ulogu, evo gore recimo spomenuli ste da bi na gta4 imao nekih 10fps, na 2gb rama, a da li bi se to poboljsalo ukoliko bi dodali jos koji gigabajt ram-a

0 0 hvala 0
16 godina
Nightcomer kaže...

Posto je integriranai uzima od rama, da li ram igra bas preveliku ulogu, evo gore recimo spomenuli ste da bi na gta4 imao nekih 10fps, na 2gb rama, a da li bi se to poboljsalo ukoliko bi dodali jos koji gigabajt ram-a

sumnjam, treba ti bolji procesori i ''prava'' grafička, ram-i ne igraju toliku ulogu

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
Moze jedno pitanje

takav laptop sam kupio za 700 kn,tako da bolje nisam mogao nac,sutra cu bas probat neku vecu igricu pa da vidim,inace ja igram jednu MMORPG tako da je za to dobar :) sve u svemu hvala za pomoc

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice