Monitor laptopa sa dobrom vidljivošću na suncu zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.713
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Monitor laptopa sa dobrom vidljivošću na suncu

Pozdrav, eto planiram uskoro prodati svoj stari laptop i uzeti novi, a zapravo najvažnija karakteristika je prije svega prikaz na monitoru koji bi trebao biti dobro vidljiv na suncu....

Kako da ja to iščitam iz specifikacija? ili se to može samo testiranjem?....

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Monitor laptopa sa dobrom vidljivošću na suncu
superjasko kaže...

Pozdrav, eto planiram uskoro prodati svoj stari laptop i uzeti novi, a zapravo najvažnija karakteristika je prije svega prikaz na monitoru koji bi trebao biti dobro vidljiv na suncu....

Pisat će ti kod opisa ekrana ''antiglare'' ili nešto slično, možda čak i ''mat'' ako je specifikacija na hrvatskom. Ako ti je takav ekran bitan jer ćeš lap uglavnom koristiti na otvorenom, onda bih ti iz vlastitog iskustva preporučio neki od laptopa iz Lenovo ThinkPad serije . Velika većina ih ima mat ekran, a neuništivi su. Šaljem ti link za dućan koji ima najveću ponudu.Pozz

www.lenovostore.hr 

17 godina
Re: Monitor laptopa sa dobrom vidljivošću na suncu
superjasko kaže...

Teško ćeš naći neki, da da nije industrijski (ipak je potrebno imati bitno jači backlight, posebne lampe i slično).

Od "običnih" i ja preporučujem "prave" ThinkPade.

16 godina
moderator
Monitor laptopa sa dobrom vidljivošću na suncu
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice