Molim savjet oko DELL Inspiron 3520

poruka: 3
|
čitano: 1.351
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Molim nekoga sa iskustvima vezanim uz spomenuti proizvod za savjet, sugestiju, preporuku.

Namjena je za korištenje u uredske svrhe. Uglavnom bi bili korišteni: microsoft office, web alati, CAD/GIS aplikacije, alati za obradu slika Phptpdshop i sl.

Posebno me zanima grijanje/hlađenje notebooka obzirom da trenutno koristim jednog koji se dosta grije pa pa proizvodi dosta buke za potrebe hlađenja. Tkođer me zanima da li je cijena od 3870kn (sa PDV), uz garanciju na 36 mjeseci, povoljna za ovaj proizvod.

Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Molim savjet oko DELL Inspiron 3520
graphics1 kaže...

Molim nekoga sa iskustvima vezanim uz spomenuti proizvod za savjet, sugestiju, preporuku.

Namjena je za korištenje u uredske svrhe. Uglavnom bi bili korišteni: microsoft office, web alati, CAD/GIS aplikacije, alati za obradu slika Phptpdshop i sl.

Posebno me zanima grijanje/hlađenje notebooka obzirom da trenutno koristim jednog koji se dosta grije pa pa proizvodi dosta buke za potrebe hlađenja. Tkođer me zanima da li je cijena od 3870kn (sa PDV), uz garanciju na 36 mjeseci, povoljna za ovaj proizvod.

Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.

Dobar laptop, vjerovatno 3 godine garancije, kupuj.

Valentin
13 godina

Mislim da taj model nema numeričku tipkovnicu, a za ove namjene koje si naveo mislim da će ti to trebati.

lp

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice