Matična za forcebook

poruka: 4
|
čitano: 3.327
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Matična za forcebook Gemini - kupujem

Pozdrav,

imam ovo smeće od forcebooka Gemini, koje se dosta grije, tako da se često zna iz čista mira ugasit. Nosio sam ga na servis i rekli su mu da je ploča u k...., ali pošto ima već tri godine, teško je igdje naći tu ploču (cijena nove bi bila skoro kao cijeli današnji low-end laptop). Pošto meni taj laptop služi jedino za pisanje i za net na faksu (od igara ne mogu ništa pokrenut, izbaci me čak i kod flipera i SRAZ-a), ne bih htio kupovati novi, pa me zanima ako bi netko možda prodao ploču ako mu je riknuo neki drugi dio ili se jednostavno želi riješiti ovog smeća.

To je ploča:

VIA K8N800 North Bridge (sa Sound Bridge: VT8235)
+ video podsistem Unichrome Pro VGA (64 MB)

Eto, nadam se da će se netko nać!Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Baterija za forcebook

Sry za otvaranje stare teme ali frend mi ima ovaj isti laptop i zanima me di mi mogao nabavit bateriju za njega pošto je frendu riknula i kad god ga koristi mora biti u struji non stop. I koja bi cifra bila cca. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 1:14 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Baterija za forcebook

I meni je riknula, najprije ona, onda je ploca pocela stekat, a na kraju je riknuo i proc i laptop je otisao u vjecna lovista. Dakle ovo g.... od Forcebook-a stvara problem za problemom, tako da bolje uzet novi stroj nego popravljat njega. Jel ti frendu nov stroj, jel bilo garancije na bateriju? Ako je nov i ako nema (zasad) problema s njim, onda nek mijenja bateriju, ali ako ga stroj cesto muci, bolje ic na novi.

17 godina
neaktivan
Matična za forcebook

Laptop mu radi bez beda otkad ga je kupio osim baterije. A kupljen je u 8 mjesecu 2005. A kad sam skužio kakvo je smeće to od laptopa čudi me da je tolko izdržao. A što je još čudnije winodwsi su instalirani par dana nakon kupnje i nikad nisu bili reinstalirani. Znači gore su već 3 i po godine. Iznenađen

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice