Halooo? Počeli su raditi Windows 7 prije nego je Vista skroz zaživjela.
kao i svaki windows do sada ...iss koji macspammeri...zar nemate boljeg posla nego ić od foruma do foruma velichat kako je apple nešto najbolje bla bla....
kao i svaki windows do sada ...iss koji macspammeri...zar nemate boljeg posla nego ić od foruma do foruma velichat kako je apple nešto najbolje bla bla....
Moraš biti mx adsl korisnik i produljiš ugovor na 18 mjeseci, i rata ti je cca 366 kn na 24 mjeseca.
Ja sam napiso toliko postova o Macu zato što kad si ga kupim ako se de si nešto moji frendovi Mac mrzitelj pokopat će me svojim komentari.
Da kupim PC reći samo da je preslab ili nešto slično a za Mac je druga prića.
Kad ga kupim otvorit ču novu temu s nazivom "Kupio sam Maca"
Čovik je pita zašto ne kupiti macbook. Ja mogu smislit par razloga:
1. 13" monitor je nekima premali no kartica podržava vanjski monitor do rezulucije od 1920 x 1200 pixela
2. grafulja ne podržava najnovije igrice al na OSXu ionako nema previše najnovijih igrica
3. ima mini DVI izlaz pa ti treba adapter na DVI ili VGA koji košta 150Kn
4. Ne dobiješ Windoze sa njim ako ih želiš već ih moraš kupiti ili "nabaviti" a preporučam da si nabavi i Parallelse koji potpuno integriraju Windows aplikacije u OSX ka šta možeš vidit na ovom videu:
Ja sam napiso toliko postova o Macu zato što kad si ga kupim ako se de si nešto moji frendovi Mac mrzitelj pokopat će me svojim komentari.
Da kupim PC reći samo da je preslab ili nešto slično a za Mac je druga prića.
Kad ga kupim otvorit ču novu temu s nazivom "Kupio sam Maca"
Gotovo je s raspravom i molim da se tema zaključa. Uzet ću Mac ,kad kupim javim se sa dojmovima.
evo da ne otvaram novu temu pa ću na ovu jer se radi o Mac-u :-D
Uglavnom, zanima me vaše razmišljanje o ovom:
15" MacBook Pro, 2.16GHz, 3GB, 250GB HD za nešto manje od 10 000 kn....korišten, dobro očuvan, imam garanciju, instalacije orginalnog softwara...
evo da ne otvaram novu temu pa ću na ovu jer se radi o Mac-u :-D
Uglavnom, zanima me vaše razmišljanje o ovom:
15" MacBook Pro, 2.16GHz, 3GB, 250GB HD za nešto manje od 10 000 kn....korišten, dobro očuvan, imam garanciju, instalacije orginalnog softwara...
Vidim da je rasprava po xy put krenula u smjeru ljubitelja i mrzitelja maca pa začetniku ove teme preporućam da ode na mackorisnik.com, tamo ti naši domaci mogu objektivno reći sve što te zanima, jer su i sami godinama korisnici... imaju solidno posjecen forum pa ti vidi.
Vidim da je rasprava po xy put krenula u smjeru ljubitelja i mrzitelja maca pa začetniku ove teme preporućam da ode na mackorisnik.com, tamo ti naši domaci mogu objektivno reći sve što te zanima, jer su i sami godinama korisnici... imaju solidno posjecen forum pa ti vidi.