Macbook

poruka: 74
|
čitano: 9.822
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Macbook

Halooo? Počeli su raditi Windows 7 prije nego je Vista skroz zaživjela.

kao i svaki windows do sada ...iss koji macspammeri...zar nemate boljeg posla nego ić od foruma do foruma velichat kako je apple nešto najbolje bla bla....

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2008 0:59 (Thog).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Macbook
Thog kaže...

Halooo? Počeli su raditi Windows 7 prije nego je Vista skroz zaživjela.

kao i svaki windows do sada ...iss koji macspammeri...zar nemate boljeg posla nego ić od foruma do foruma velichat kako je apple nešto najbolje bla bla....

Ovo je thread o macu i to pitanje bi se zapravo tebi moglo postavit spammeru, jedini tko offtopičari ovdje si ti i onaj tvoj kolega sa 15" CRT-om. Ak nemaš što konkretno reći -odšeći dalje.

http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4
17 godina
Inari kaže...

Kao vistica mu savršeno radi a čak su i iz Microsofta indirektno priznali da je Vista najlošiji OS koji su napravili (Novinar: koja je najlošija verzija Windowsa koju ste do sada izdali? Bill Gates: pitajte me to kada izađe iduća verzija Windowsa)  Halooo? Počeli su raditi Windows 7 prije nego je Vista skroz zaživjela.

Ako nisi razumio što je Bill Gates htio reći, to je tvoj problem.
I ne samo da su počeli razvijati Windows 7 dok nisu još izdali Vistu, nego su počeli razvijati i nasljednike Windowsa 7 i plus razvijaju još jedan sasvim novi operativni sustav, pod nazivom Singularity,  koji je trenutno dostupan akademskoj i istraživačkoj zajednici, a koji uopće nema dodirnih točaka s Windowsima.
Microsoft kreće sa 300 milijuna $ dolara vrijednom akcijom ispiranja mozga (hrvatski: reklamna kampanja), kao reklamni protuodgovor na "neimenovanu kompaniju" i njihovo ispiranje mozga s reklamama tipa Mac Guy vs PC Guy. Odnosno kako reče Brad Brooks, the Corporate Vice President of Windows Consumer Product,   "We know our story is very different from what our competitors want us to think. Today we are drawing a line and are going to start telling the real story (about Vista)."
A što se tiče kvaliteta PC i Maca i priče o monitorima, po čemu je ovaj monitor ružniji ili gori od nekog koji ide s Macovima. Proizvođač je AOC, velik je 22 inča, košta $429.99. 
12,000:1 dynamic contrast ratio
HDCP-compliant HDMI input
2ms response time
1680 x 1050 native resolution 
Illuminating touch key control
FRC 8-bit panel (16.2 million colors)
Glare screen – protects against glare and provides improved color saturation
HDCP ready – digital content in HD without distortion
Windows Vista Certified™

I na kraju "50000000 Elvis Fans Can't Be Wrong".
92% ljudi koji rade na Windowsima to čine zato što su glupi, neprosvijećeni, neobrazovani, neinformirani, ali ako se Apple potrudi i savršenstvo Maca uspije dogurati do njihove svijesti, oni će živjeti sretno do kraja života. Ako se neki proizvod reklamira i promovira, ne na način da se govori ono što on može i njegove karakteristike, nego blaćenjem konkurentskog proizvoda i predstavljanjem korisnika konkurentskog proizvoda kao budala, za mene je to najobičnije ispiranje mozga, koje koliko mi se čini ovima iz Applea ide jako dobro.

I čovjek nije pitao zašto da kupi, nego je pitao: " Molim da mi kažete zašto da ne kupim macbook." Dakle ne traži nekoga da mu hvali to računalo, jer mu se očiti već sviđa i želi ga kupiti, nego želi da mu se kažu razlozi protiv kupovine tog računala, ako netko zna neku tamnu stranu tog računala s kojom on nije upoznat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2008 8:07 (klimama).
17 godina
neaktivan

Moraš biti mx adsl korisnik i produljiš ugovor na 18 mjeseci, i rata ti je cca 366 kn na 24 mjeseca.

17 godina
neaktivan

Ja sam napiso toliko postova o Macu zato što kad si ga kupim ako se de si nešto moji frendovi Mac mrzitelj pokopat će me svojim komentari.

Da kupim  PC reći samo da je preslab ili nešto slično a za Mac je druga prića.

Kad ga kupim otvorit ču novu temu s nazivom "Kupio sam Maca"

17 godina
neaktivan
Macbook

Čovik je pita zašto ne kupiti macbook. Ja mogu smislit par razloga:

1. 13" monitor je nekima premali no kartica podržava vanjski monitor do rezulucije od 1920 x 1200 pixela

2. grafulja ne podržava najnovije igrice al na OSXu ionako nema previše najnovijih igrica

3. ima mini DVI izlaz pa ti treba adapter na DVI ili VGA koji košta 150Kn

4. Ne dobiješ Windoze sa njim ako ih želiš već ih moraš kupiti ili "nabaviti" a preporučam da si nabavi i Parallelse koji potpuno integriraju Windows aplikacije u OSX ka šta možeš vidit na ovom videu:

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dipsi kaže...

Ja sam napiso toliko postova o Macu zato što kad si ga kupim ako se de si nešto moji frendovi Mac mrzitelj pokopat će me svojim komentari.

Da kupim  PC reći samo da je preslab ili nešto slično a za Mac je druga prića.

Kad ga kupim otvorit ču novu temu s nazivom "Kupio sam Maca"

Dečko, ti si čudo.. Da li ti kupuješ računalo za svoj gušt ili zbog prijatelja?  Kada bi svi tako razmišljali, sve na svijetu bi bilo isto. Uostalom, prijatelj je kupio mercedes za 60000€ i nakon 7 dana mijenjali su obloge na prednjim vratima jer su "krckale". Zar to znači da mercedes ne valja? Po tvome, frendovi bi ti rekli zašto nisi kupio Fiat ili sl.

Što se brzine i efikasnosti rada tiče, Mac nema konkurencije i za to ne moraš brinuti. Što se tiče fizikalija, sve se može pokvariti, pa tako i Mac. Zato postoji garancija.

I daj više otiđi u dućan i kupi taj Mac da završimo ovaj topic. Ovako može ići unedogled.
17 godina
neaktivan
Macbook

Gotovo je s raspravom i molim da se tema zaključa. Uzet ću Mac ,kad kupim javim se sa dojmovima. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
klimama kaže...
 Ako nisi razumio što je Bill Gates htio reći, to je tvoj problem.

Izgleda da nisam, a ne razumijem ni ovu, ajde mi pojasni i reci tko ju je izrekao: "If you can't make it good, at least make it look good."

I čovjek nije pitao zašto da kupi, nego je pitao: " Molim da mi kažete zašto da ne kupim macbook." Dakle ne traži nekoga da mu hvali to računalo, jer mu se očiti već sviđa i želi ga kupiti, 

Ok, ja ću mu reći negativne strane:
  1. Imat ćeš previše slobodnog vremena i vremena za rad na računalu jer nećeš trebati ništa konfigurirati, čistiti adware, updatati antivirus, čistiti disk od backup particija kao na windowsima, kopati po registry-u jer ga nema, updateat drivere itd...
  2. Frendovi će te zamrzit i svaki dan će ti kljucat kako je Mac za curice, kak je to slab hardver, kak on na svojoj pili sa 12 kulera od 80 dB ima jaču grafičku...
  3. Prva dva mjeseca nećeš uopće izlaziti iz kuće jer ćeš stalno visit na svom Macanu i smanjit će ti se seksualna aktivnost.
  4. Kad frendovi budu pričali o BSOD, ti nećeš znat šta je to i ispast ćeš totalno out.
  5. HDD će ti zjabit prazan jer nema Viste sa svojim 10 Gb dnevnim restore fajlama.
Itd...

http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4
17 godina
Inari kaže...
Izgleda da nisam, a ne razumijem ni ovu, ajde mi pojasni i reci tko ju je izrekao: "If you can't make it good, at least make it look good."

Prosvijetlit ću te. Bill Gates i znači ono što upravo namjeravaju učiniti: potrošiti 300 milijuna dolara na reklamnu kampanju za Vistu. Da bi prali jednako mozak kao i Apple. Nisam zaljubljen ni u Windowse ni u Billa Gatesa. Imam život.

Čovjek je ovdje dobio dovoljno različitih mišljenja i odlučio da će ipak kupiti računalo koje je namjeravao i nadam se da će mu se očekivanja ispuniti.
Kad ga kupi nek se javi s prvim dojmovima. 

17 godina
neaktivan
Macbook

evo da ne otvaram novu temu pa ću na ovu jer se radi o Mac-u :-D

Uglavnom, zanima me vaše razmišljanje o ovom:

15" MacBook Pro, 2.16GHz, 3GB, 250GB HD za nešto manje od 10 000 kn....korišten, dobro očuvan, imam garanciju, instalacije orginalnog softwara...

Internet portal Jabuka gledaj Jabuku TV samo na *** www.jabuka.tv ***

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ICCE kaže...

evo da ne otvaram novu temu pa ću na ovu jer se radi o Mac-u :-D

Uglavnom, zanima me vaše razmišljanje o ovom:

15" MacBook Pro, 2.16GHz, 3GB, 250GB HD za nešto manje od 10 000 kn....korišten, dobro očuvan, imam garanciju, instalacije orginalnog softwara...

..i da...još dobivam gratis novu torbu za njega :D
17 godina
neaktivan
Macbook

Vidim da je rasprava po xy put krenula u smjeru ljubitelja i mrzitelja maca pa začetniku ove teme preporućam da ode na mackorisnik.com, tamo ti naši domaci mogu objektivno reći sve što te zanima, jer su i sami godinama korisnici... imaju solidno posjecen forum pa ti vidi.

I, cry, when angels deserve to die.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ToxiCity kaže...

Vidim da je rasprava po xy put krenula u smjeru ljubitelja i mrzitelja maca pa začetniku ove teme preporućam da ode na mackorisnik.com, tamo ti naši domaci mogu objektivno reći sve što te zanima, jer su i sami godinama korisnici... imaju solidno posjecen forum pa ti vidi.

Ok, hvala! al, opet, ako netko ovdje ima kakvu preporuku za ovaj moj mac volio bi da mi je kaže...kupiti il ne :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice