Macbook novi

poruka: 6
|
čitano: 1.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Macbook problem
Znaci problem je sta je riknija hard disk,stavija san novi i sad me zanima kako instalirat opet osx ako neman cd od os, macbook je crni 2.13 ghz 1gb ram,znaci neki stariji. neznan koji je os x bija na njemu jer se prvi put srecen s macbookon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Macbook novi

Svi aplovi uređaju već dolaze sa OS-om. Tako da, ako ga skineš sa interneta i instaliraš na svoj macbook, ne činiš ilegalnu radnju. Preporučam ti da malo proguglaš gdje možeš skiniti OS X 10.6 Snow leopard, sprži na dvd i instaliraj. Ako je valjana kopija s interneta (znači netaknuta), apple će ti bez problema aktivirati macbook.

Za upute kako sve to posložiti, malo proguglaj, ili posjeti jabučnjak forum.

Zdravac

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Macbook novi
ok srry
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 19:07 (bonesmasher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Macbook novi

Pretpostavljam da DA, ali potraži na googlu kako prebaciti na USB Stick.

I daj, molim te, makni link iz posta jer nije dopušteno to tak javno stavljati!!!

Zdravac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Macbook novi
bonesmasher kaže...

hvala! 

oce li valjat ovo (Final_Retail) ? ocu to moc stavit na usb stick pa bootat?

Miči link dok nisi dobil karton!!

Izrada USB-a - jedini problem je da trebaš OS X za napraviti instalacijski USB! Drugog načina nema.

Zdravac kaže...

Svi aplovi uređaju već dolaze sa OS-om. Tako da, ako ga skineš sa interneta i instaliraš na svoj macbook, ne činiš ilegalnu radnju. Preporučam ti da malo proguglaš gdje možeš skiniti OS X 10.6 Snow leopard, sprži na dvd i instaliraj. Ako je valjana kopija s interneta (znači netaknuta), apple će ti bez problema aktivirati macbook.

Na OS X-u nema aktivacije i provjera legalnosti!! Instaliraš i gotovo! Čak i na ''običan'' PC!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 15:05 (kizo2703).
14 godina
protjeran
Macbook novi
zal mi je nisan zna,inace to nije bija ilegalna stvar,al sorry svejedno
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice