Macbook Air M4

poruka: 12
|
čitano: 2.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Macbook Air M4

imam m1 koji funkcionira kao i prvog dana, ok baterija je na 86% kapaciteta ali

m4 se na amazon.de nudi za 800 eura i nude ti 220 eura za stari. m1 imam nesto vise od 3 godine sada. 

vrijedi li upgrade za 580 eura?

koliko sam pratio. laptopi su prakticno isti za svakodnevno multimedija koristenje, kao sto ce to bit i m5. 

koristit ovaj dok ne krepa ili ulovit dobar deal i napravit upgrade?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Macbook Air M4
Naravno da vrijedi. Uzimaj 🙃
Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more

1 0 hvala 0
8 godina

Radije ga prodaj na forumu ili njuškalu, možeš dobiti barem duplo od iznosa koji ti nude

8 godina
Juksi kaže...

Radije ga prodaj na forumu ili njuškalu, možeš dobiti barem duplo od iznosa koji ti nude

u DE sam. tamo se prodaju po 300. ne isplati mi se za tu razliku mrcvarit sa cicijama oko 5 eura manje i dogovaranja kad bi neko doso pogledat. 

8 godina

Jebiga, ali vidim i kod nas dosta pali... Prije pola godine bili 500, prije godinu 600... Sad vidim neki idu isto za 300-350...

8 godina

Ali što se tiče upgradea, iako imam M1 8gb, a ne M4 rekao bih apsolutno da. Pogotovo ako imaš base verziju sa 8gb 256gb, a na M4 je base 16gb 512gb...

Kako nemam viška love i uz Macbook imam i komp, ovaj mi je dovoljan, ali uskoro ide M4/M5. Stvarno su postali jeftini, a verzija sa 8gb je slaba za išta drugo osim Youtubea, portala, foruma, itd.

2 godine
Juksi kaže...

verzija sa 8gb je slaba za išta drugo osim Youtubea, portala, foruma, itd.

ne znam onda kako ja uspijem odraditi ozbiljan posao na tih 8GB bez problema. 

8 godina
Macbook Air M4

narucio sam m4. u srijedu dolazi

imao sam base m1. 256 i 8. isto tako i base m4 sam uzeo. ne trebam vise. 256 i 16 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2025 20:06 (registracija).

3 0 hvala 0
8 godina
millennial kaže...
Juksi kaže...

verzija sa 8gb je slaba za išta drugo osim Youtubea, portala, foruma, itd.

ne znam onda kako ja uspijem odraditi ozbiljan posao na tih 8GB bez problema. 

Koristim i ja Adobe na njemu, daleko od toga da nije moguće, ali da je slabo - je.

8 godina
Macbook Air M4

dosla pila, prvi dojmovi top

1 0 hvala 0
8 godina

Nemoj reći dvaput ...

Javi kroz mjesec dana ako primjećuješ neke bitne razlike, baš me zanima.

8 godina
Macbook Air M4

evo nakon par dana mogu vec nesto napisat, mislim da se kroz mj dana nece nesto bitnije promjenit

dakle s m1 -> m4

funio sam boju, kupio sam tamno plavu jer eto htio sam drugacije od proslog sivog. tamniji mi je uzivo nego na jutubu. pretaman. ne vidis uopce lijepi oblik laptopa. + packe ali ne smetaju toliko koliko se pricalo o tome

zvucnici. nekako mi vise pasao zvuk kad su bili lijeve i desno od tipkovnice nego ispod monitora. mozda je bas sad bolji ali je nekako tise. uglavnom meni nebitno jer vecinom imam slucalice

trackpad. veci a opet ne smeta

ekran. najveci upgrade naravno. tanji rubovi i vise prostora gore. dosta znaci. ne znam kako je sa ciscenjem ekrana, vjerojatno ce biti isti uzas ko i na m1

baterija. naravno puno bolja jer imas 100 kapacitet. ovo je bio i prvi razlog zasto sam htio otic sa starog. s dolaskom tahoe kao da je taman poceo imat potrebu za punjenjem kad me to krenulo sekirat. 

dizajn kucista. vise mi je pasao m1 oblik skoljke? nego ovaj kockasti. ruku na trackpadu mi ergonomicnije bilo drzat, lakse mi je bilo uzet laptop sa stola. zbilja sitnice ali eto to sam primjetio. 

tipkovnica. nekako glasnije sto mi je minus, al mozda zato sto je nova. gornji red tipki veci. osobno mi to nebitno. 

sto se tice rada i brzine. za moje slabe potrebe ne vidim razliku osim kod paljenja i gasenja. 

m1 sam na kraju prodao za 300 a m4 me kostao 800 tako da mislim da sam dobro prosao. ako nista drugo za 500 eura sam si osigurao da iducih par godina imam top stvar. 

magsafe. u vrijeme kad je sve oko tebe usb c, apsolutno nepotrebno. nastavit cu punit sve aparate u kuci preko usb c kabela. tako i novi laptop

za istaknut opet ono sto se vec zna. kupis laptop par generacija noviji i vidis da ima razlike a opet ne tolike. pa shvatis opet koliko je m1 bio skok kad je izasao. 

zena nije htjela napravit upgrade sa svog m1 jer ju boli kuki pa cemo vidjet kako ce ovaj nastavit starit

2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice