Logitech Lapdesk N700 kao hlađenje laptopa?

poruka: 6
|
čitano: 2.397
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipi. Da li netko ima iskustva sa ovim cooling padom?

Naime, imamo Toshibu A210-19A kojoj je otisla baterija pa je skroz na struji, a koristi se dosta sa držanjem u krilu na kauču (surfanje, multimedija itd). Problem je što se grije dosta pa sam osim čišćenja (što je dosta popravilo stvar) mislio uzeti i ovaj gore Lapdesk jer mi se čini odličan baš za držanje u krilu plus ima zvučnike.

Komentari?

Hvala svima!

0 0 hvala 0
15 godina

A da je prvo stavis na neku tvrdu povrsinu i isprobas?

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Logitech Lapdesk N700 kao hlađenje laptopa?
photohrks kaže...

Naime, imamo Toshibu A210-19A kojoj je otisla baterija pa je skroz na struji, a koristi se dosta sa držanjem u krilu na kauču (surfanje, multimedija itd). Problem je što se grije dosta pa sam osim čišćenja (što je dosta popravilo stvar) mislio uzeti i ovaj gore Lapdesk jer mi se čini odličan baš za držanje u krilu plus ima zvučnike.

Komentari?

Hvala svima!

Ja ga imam jedno godinu i pol i nije mi žao ni kune što sam ga kupio jer nije baš ni jeftin.

Kupio sam ga prvenstveno radi zvučnika koji mi na lapu ne valjaju baš ništa i zbog udobnog korištenja poluležeći,ležeći,sjedeći.

S obzirom da ga dosta prenašam po stanu a Acer ima slabu konstrukciju sa podlogom ga i štitim od savijanja.

Što se tiče hlađenja meni se lap inače baš i ne grije ali mislim da skida koji stupanj,nemoj očekivati nešto previše da će ti skinuti ako ti se lap sada previše grije.

Za bolje hlađenje možda bi trebao neki drugi potražiti,inače moja preporuka za praktičnost i udobnost.

14 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...

A da je prvo stavis na neku tvrdu povrsinu i isprobas?

Ma koristimo je i na stolu, ali mi je uz hlađenje bitna i udobnost pa mi se ovo činilo taman.

14 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...
photohrks kaže...

Komentari?

Hvala svima!

Ja ga imam jedno godinu i pol i nije mi žao ni kune što sam ga kupio jer nije baš ni jeftin.

Kupio sam ga prvenstveno radi zvučnika koji mi na lapu ne valjaju baš ništa i zbog udobnog korištenja poluležeći,ležeći,sjedeći.

S obzirom da ga dosta prenašam po stanu a Acer ima slabu konstrukciju sa podlogom ga i štitim od savijanja.

Što se tiče hlađenja meni se lap inače baš i ne grije ali mislim da skida koji stupanj,nemoj očekivati nešto previše da će ti skinuti ako ti se lap sada previše grije.

Za bolje hlađenje možda bi trebao neki drugi potražiti,inače moja preporuka za praktičnost i udobnost.

Hvala puno. To mi je bitno, iskustva iz prve ruke. Sad se puno manje grije kad je ispuhan, a stiže mi i zamjenska baterija pa ne bi trebao više biti na punjaču stalno. I meni je problem sa zvučnicima tako da sam i taj dio htio rješti, a važna je i udobnost.

Po svemu sudeči, ovo će biti moj izbor (iako bi za samo hlađenje neki drugi vjerojatno bolje radio).

15 godina
neaktivan

Onda kupi i uživaj,hehe,nema drivera,samo uštekaš usb i sve radi.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice