Lenovo ThinkPad R500 - povezivanje s TV-om

poruka: 5
|
čitano: 2.688
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav svima.

Htio bih spojiti dotični notebook s LCD TV-om (prvenstveno radi gledanja filmova).

Budući da notebook ima samo VGA i DisplayPort izlaz, trenutno se spajam preko VGA kabla. Kako pritom dobivam samo sliku, ali ne i zvuk, zanima me da li je moguće i kako dobiti i zvuk s TV-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

displayport na lenovo laptopima ne prenosi zvuk, iako bi trebao.

:-(

kazu iz lenova da ce se u narednim generacijama to ispraviti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Lenovo ThinkPad R500 - povezivanje s TV-om

Misliš zvuk s laptopa na TV? Naravno da je moguće, 3.5 mm izlaz za slušalice/zvučnike s laptopa (nadam se da ga R500 posjeduje, premda na slici nije vidljiv) spojiš na chinch ulaze za zvuk na televizoru. Potreban ti je samo jednostavan adapter 2x chinch <-> 3.5 mm konektor. Tako ja radim sa svojim R61i, VGA za sliku i rečeno rješenje za zvuk.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
17 godina

Nešto ovako?

17 godina
DylanDog kaže...

Nešto ovako?

Upravo to, u obliku već gotovog kabla, ili samo adaptera kakvog sam spominjao. Toga bi trebalo biti u svakoj "bolje opremljenoj trgovini kablovima". Namigiva

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice