Lenovo Legion 5 Pro tipka "D" ne radi

poruka: 3
|
čitano: 2.763
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Lenovo Legion 5 Pro tipka "D" ne radi
Uglavnom tipka D počela trokirat kod igranja Good of War, Ragnarok, a nakon igranja, kad se laptop oladi radila normalno. Znala je u igri cila tastatura blokirat nakon animacija, ali sam računa da je neki bug.
Ispuva sam laptop od prašine i sad neče nikako. Ali kad stisnem neku drugu tipku i lupam po D onda radi. Ne baš svaki put ali 80%. Sve ostale tipke rade. Novi driveri su instalirani ali isto je. Laptop nije polivan sa tekučinom, niti je pao. Još je pod garancijom ali trenutno sam na brodu.
Svaka pomoć je dragocjen.

PS, Prsnija sam malo kontakt spreja i sad neće nikako da radi. Ostale tipke rade normalno.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2025 18:06 (Grancigula).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Lenovo Legion 5 Pro tipka "D" ne radi

Jesi skinuo kapici u pogledao da nema nečeg što bi smetalo kod pritiska tipke? Prema opisu problema, zvuči kao "fizički" problem (možda problem s lemovima ili kontaktima flat kabela), odnosno ne zvuči kao nekakav bug u igri, a ako s tom tipkom imaš problema i izvan igre, onda je praktički sigurno da nije u pitanju bug u igri. Možeš u igri koristiti neku drugu tipku umjesto tipke D (ili drugu skupinu tipki), ako ti igra ne dopušta redefiniranje tipki, tipkovnicu si možeš redefinirati nekim programima (tipke možeš redefinirati recimo Keyboard Managerom iz PowerToysa) ili spojiš USB tipovnicu ako možeš do nje, pa igraš na njoj. Nisam siguran da ti išta drugo smisleno preostaje, a kad više ne budeš na brodu - servis. Vjerojatno će ti zamijeniti cijelu tipkovnicu (s obzirom na opis problema, trebali bi upravo to učiniti).

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2025 1:23 (mbaksa).
11 godina
Re: Lenovo Legion 5 Pro tipka "D" ne radi

Nije bug u igri, tipka ne radi ni izvan igre. Mislin da je neka veza izmedju tipke do matične. Vanjska tastatura radi normalno. Ne bi tia skidat kapicu da ne bi još nešto slomija. Misli da će se čekat servis.  Tnx.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice