Latitude 5410 laptop driveri

poruka: 2
|
čitano: 201
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

Pozdrav svima

Molim za pomoć.!

dobio sam laptop Dell latitude 5410 trebam sada za njega drivere koji su potrebni za taj model a neznam koje sve trebam i gdje ih skinuti.Nešto sam probao skidati ali neki ne odgovaraju a neki nemaju instalacije pa ne znam kako se to instalira...zanima me gdje ima za njega i koje sve trebam ..u naprijed zahvaljujem..

mipa

0 0 hvala 0
12 godina

Mogao si to pitati u temi gdje smo ti pomagali oko usb boot-a ;) (pošto je isti lap u pitanju, a nisi niš rekao tamo dal' smo ti pomogli ili ne)

Dell ima app za takve stvari koji ti poskenira lap i nađe kaj od drivera fali ili kaj treba update (pa i bios ako ima noviji)

"Dell support assist" se zove app - imaš ga na službenim Dell stranicama za skinut.

ps: Windowsi 10 i 11 u pravilu kroz Windows update to i sami sve nađu (možda ne najnovije nekad, ali dovoljno recentne) - samo pogledaj pod aditional\dodatni update kaj je našao pa označi da skine s ostalim

ps 2: nisi ni napisao za koji OS trebaš drivere, al pretpostavljam da nije ništa starije od Win10...

ps 3: ne skidaj drivere s nepoznatih izvora te nemoj koristiti one "glupave" aplikacije koje same traže drivere (jer mogu napraviti više štete nego koristi)

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:53 (60nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice