Laptop

poruka: 8
|
čitano: 1.386
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop

kupujem laptom i zanima me na što treba obratit pažnju pri kupnji? što se treba gledat? naime, student sam i ne trebaju mi neke vrhunske funkcije, već nesto kvalitetno i jednostavno... hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop
stuart kaže...

kupujem laptom i zanima me na što treba obratit pažnju pri kupnji? što se treba gledat? naime, student sam i ne trebaju mi neke vrhunske funkcije, već nesto kvalitetno i jednostavno... hvala

Meni je jedna od najbitnijih stvari ekran. Zatim dolazi napajanje, baterija, pa kučište. To gledaj da bude čim bolje.

Koliko love misliš dati? HP, Acer, MSI i takve firme izbjegavaj ako misliš uzet neku nižu klasu.
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
16 godina
neaktivan

Ako kupuješ u trgovini, trazi da ti ga upaple prije nego ga kupis radi mrtvih pixela.

Jer ako mrtav pixel nije u samome cetru ekrana po ugovoru ga smatraju ispravnim racunalom i nece ti dati zamjenu.

Ako ti kazu: mi to ne radimo

Ti reci: Ako ga ne upalite, ne kupujem

Pa da vidis Cool

16 godina
neaktivan
Laptop

oko 5 000. što znači to da budu što bolji, koje su to vrijednosti?

0 0 hvala 0
17 godina
HP 6735b FU379ES
-AMD anthlon X2 dual core 1,9GHz, 1MB L2 cache)
-4 GB RAM DDR II 800MHz
-HDD 250GB
-15.4"
-ATI Radeon HD 3200
-DVD+/-RW
-bluetooth
-Web kamera

4599kn u vemilu.
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
stuart kaže...

oko 5 000. što znači to da budu što bolji, koje su to vrijednosti?

Za ekran gledaj da ima što bolji kut gledanja, za kučište da je dosta čvrsto. Napajanje baš i ne možeš procjeniti, ali otprilike po proizvođaču znaš tko stavlja šrot, a tko pravu stvar.
unknown kaže...
HP 6735b FU379ES
-AMD anthlon X2 dual core 1,9GHz, 1MB L2 cache)
-4 GB RAM DDR II 800MHz
-HDD 250GB
-15.4"
-ATI Radeon HD 3200
-DVD+/-RW
-bluetooth
-Web kamera

4599kn u vemilu.
 Ovo nemoj uzimat, ako tražiš kvalitetu. Napajanje rikava za godinu dana, ekran loš, kučište ok, ali ipak nije dosta čvrsto.

Preporučam nekog Della.
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina
Kakve veze imaju kut gledanja i čvrstoća kućišta veze s performansama???
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Kakve veze imaju kut gledanja i čvrstoća kućišta veze s performansama???
 On traži kvalitetu, a ne jake performanse.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice