Laptop vs Racunalo

poruka: 2
|
čitano: 1.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Laptop vs Racunalo

Novi sam na forumu pa se ne snalazim bas po temama, nadam se da sam dobar podforum odabrao za pitanje. Ja nemam nikakvo racunalo vec skoro 2 godine i preselio sam se u drugu skolu gdje sam prisiljen zbog zadaca i radova kupiti racunalo ili laptop. Sada se dvoumim izmedu racunala i laptopa jer znam da su racunala jaca, ali ono dosta mojih frendova nose svoje laptope u skolu i jednostavnije im je tako raditi i jos ako negdje odem da mogu to sve sa sobom nositi. U drugu ruku znam ako ga dobijem veliki sam fan MMORPGova i znam da cu halat sigurno znaci trebao bih ga u jednu ruku i zbog igranja. Pa ako znate koji dobar laptop da mi pomognete do 4500-5000 kn koji bi mogao koristiti za skolu i igranje i da mi traje da mogu nadolazece naslove i stvari pokretati na njemu. Znaci ja sam se zesce zagrijao za laptop, ali ako vi tako ne mislite ja cu biti zadovoljan i sa racunalom jer laptop mi je samo plus jer mi je prijenosan. Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Laptop vs Racunalo

Ovo je prava tema za tvoje pitanje ukoliko se odlučiš na laptop. Čuj, ako  računar trebaš nosati u školu onda ćeš naravno uzeti laptop, nećeš desktop nosati to je sigurno. Za te novce možeš uzet dobar laptop na kojem ćeš se moći igrati a i raditi školske projekte/zadaće.

Evo ti orjentacioni prijedloa ali ti postavi pitanje u onu gore temu, dobit ćeš sigurno još prijedloga a prelistaj i zadnjih 10-20 stranica te teme već ima prijedloga. Pošto ćeš laptop nosat a i igrat ćeš se onda je najbolja dijagonala 15"  (na laptopu bez WIn dobiješ jaču konfiguraciju dok sa Win slabiju, logično jel).

Gledaj nešto ovako Asus K55VJ-SX164D

ex Quilombo23
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 0:07 (Sheldon Cooper Ph.D).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice