Novi sam na forumu pa se ne snalazim bas po temama, nadam se da sam dobar podforum odabrao za pitanje. Ja nemam nikakvo racunalo vec skoro 2 godine i preselio sam se u drugu skolu gdje sam prisiljen zbog zadaca i radova kupiti racunalo ili laptop. Sada se dvoumim izmedu racunala i laptopa jer znam da su racunala jaca, ali ono dosta mojih frendova nose svoje laptope u skolu i jednostavnije im je tako raditi i jos ako negdje odem da mogu to sve sa sobom nositi. U drugu ruku znam ako ga dobijem veliki sam fan MMORPGova i znam da cu halat sigurno znaci trebao bih ga u jednu ruku i zbog igranja. Pa ako znate koji dobar laptop da mi pomognete do 4500-5000 kn koji bi mogao koristiti za skolu i igranje i da mi traje da mogu nadolazece naslove i stvari pokretati na njemu. Znaci ja sam se zesce zagrijao za laptop, ali ako vi tako ne mislite ja cu biti zadovoljan i sa racunalom jer laptop mi je samo plus jer mi je prijenosan. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je prava tema za tvoje pitanje ukoliko se odlučiš na laptop. Čuj, ako računar trebaš nosati u školu onda ćeš naravno uzeti laptop, nećeš desktop nosati to je sigurno. Za te novce možeš uzet dobar laptop na kojem ćeš se moći igrati a i raditi školske projekte/zadaće.
Evo ti orjentacioni prijedloa ali ti postavi pitanje u onu gore temu, dobit ćeš sigurno još prijedloga a prelistaj i zadnjih 10-20 stranica te teme već ima prijedloga. Pošto ćeš laptop nosat a i igrat ćeš se onda je najbolja dijagonala 15" (na laptopu bez WIn dobiješ jaču konfiguraciju dok sa Win slabiju, logično jel).
Gledaj nešto ovako Asus K55VJ-SX164D