Laptop je star oko tri godine, tako da popravak nije opcija zbog isplativosti... rastavit ću ga i prodat u dijelovima...
...ništa ja tebe ne razumijem, bez detekcije kvara donosiš zaključke na "pamet"...
Laptop je star oko tri godine, tako da popravak nije opcija zbog isplativosti... rastavit ću ga i prodat u dijelovima...
...ništa ja tebe ne razumijem, bez detekcije kvara donosiš zaključke na "pamet"...
Napajanje?Izvadi bateriju pa ukljuci direkt
laptop radi bez problema, resetirala sam hdd i na matičnoj je bilo previše prašine te se jadan vijak samo malo otpustio i sada je kao novi
a vi bi ga odmah u ne ispravan
resetirala hdd?vijak se otpustio?previse prasine na maticnoj?ajde ako mislis na radijatoru coolera onda ok...ali ovo prvo dvoje mi nejde u glavu...
zar se i to može?resetirati hdd? uf... nisam znao da postoji tajni gumb za resetiranje hdd,da ne uvrijedim nekog nije mi namjera ali za nekog ko svakodnevno radi na laptopima i otklanja kvarove ovo je zaista nevjerovatna izjava potkrepljena sa smijesnim tvrdnjama,kad bi to bilo tako jednostavno a i resetiranje hdd nikad čuo.
Laptop mi se ugasio sam od sebe, na punjacu je i dalje no ne svijetli ni lampica za punjenje. Nikad mi se ovo prije nije dogodilo. Zanima me ima li itko slicna iskustava i u cem bi mogao biti problem. Hvala