Laptop se ne može upaliti

poruka: 38
|
čitano: 49.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Laptop se ne može upaliti
MatkoBB kaže...

Laptop je star oko tri godine, tako da popravak nije opcija zbog isplativosti... rastavit ću ga i prodat u dijelovima...

...ništa ja tebe ne razumijem, bez detekcije kvara donosiš zaključke na "pamet"...{#}

...kaos...
13 godina
neaktivan
Problem nije rijesen ni vadjenjem hdd-a ni stavljanjem drugog, dakle on je isravan, lcak se i ventilator ugasi nakon sto se pojavi slika pocetnog zaslona :-/
Ima li ikakva druga ideja?
13 godina
protjeran

Napajanje?Izvadi bateriju pa ukljuci direkt

It's better to be hated for something you are,than to be loved for something you're not!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ako ga odlucis prodat kao neispravan,javi se na pm,ploca ti je otisla vjerojatno
otkup neispravne elektronike
13 godina
neaktivan

laptop radi bez problema, resetirala sam hdd i na matičnoj je bilo previše prašine te se jadan vijak samo malo otpustio i sada je kao novi

a vi bi ga odmah u ne ispravan {#}

13 godina
neaktivan

resetirala hdd?vijak se otpustio?previse prasine na maticnoj?ajde ako mislis na radijatoru coolera onda ok...ali ovo prvo dvoje  mi nejde u glavu...

otkup neispravne elektronike
14 godina
neaktivan

zar se i to može?resetirati hdd? uf... nisam znao da postoji tajni gumb za resetiranje hdd,da ne uvrijedim nekog nije mi namjera ali za nekog ko svakodnevno radi na laptopima i otklanja kvarove  ovo je zaista nevjerovatna izjava potkrepljena sa smijesnim tvrdnjama,kad bi to bilo tako jednostavno a i resetiranje hdd nikad čuo.

7 godina
neaktivan

Laptop mi se ugasio sam od sebe, na punjacu je i dalje no ne svijetli ni lampica za punjenje. Nikad mi se ovo prije nije dogodilo. Zanima me ima li itko slicna iskustava i u cem bi mogao biti problem. Hvala 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice