Laptop ne reagira na ništa! ( toshiba)

poruka: 10
|
čitano: 9.874
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Laptop ne reagira na ništa! ( toshiba) hitno je :(

Imam laptop toshiba sattelite A300 i windows 7 OS.

Evo prije sat vremena zaigro sam malo CoD4 MP i sad nakon nekih 15 min igranja laptop se TOTALNO zablkiro. Na ekranu stoji cod4 zablokiran, a laptop ne reagira na apslutno NIŠTA.

ctrl+alt+del, alt+f4, shutdown, gašenje iz struje- sve sam to probao bez ikakvog pomaka sve je isto kao na početku. :S

Molim vas recite mi do čeg bi moglo biti, i još važnije kako to popraviti, stvar je hitna jer na njemu mi je referat iz informatike koji sutra moram predat :S

preklinjem vas, pomozite!

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na mojoj toshibi tecra s1 obicno drzim power tipku par sekundi i zgasi se na silu :P

Probaj.

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

pa ugasi ga na silu, ili ištekaj kabel i pričekaj da se baterija isprazni ili ju izvadi.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Moraš imati reset tipku ispod laptopa, koju sa spajalicom stisneš

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 13:49 (Area_51).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Laptop ne reagira na ništa! ( toshiba) hitno j
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Imam laptop toshiba sattelite A300 i windows 7 OS.

Evo prije sat vremena zaigro sam malo CoD4 MP i sad nakon nekih 15 min igranja laptop se TOTALNO zablkiro. Na ekranu stoji cod4 zablokiran, a laptop ne reagira na apslutno NIŠTA.

ctrl+alt+del, alt+f4, shutdown, gašenje iz struje- sve sam to probao bez ikakvog pomaka sve je isto kao na početku. :S

Molim vas recite mi do čeg bi moglo biti, i još važnije kako to popraviti, stvar je hitna jer na njemu mi je referat iz informatike koji sutra moram predat :S

preklinjem vas, pomozite!

Kad laptop ištekaš iz struje, automatski se prebaci na bateriju (to mu i je svrha), stoga, i bateriju van. Al prvo probaj držat tipku za gašenje par sekundi ko što je već rečeno par postova iznad onda tek drastičnije mjere...

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
neaktivan

fala dragom bogu na visini uspio se izgasiti nakon 10 sekundi (xD) držanja tipke za gašenje :P

hvala i na savjetima, jel neko zna zbog čega se laptop tako zablokirava? :)

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop ne reagira na ništa! ( toshiba)
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

fala dragom bogu na visini uspio se izgasiti nakon 10 sekundi (xD) držanja tipke za gašenje :P

hvala i na savjetima, jel neko zna zbog čega se laptop tako zablokirava? :)

Pregrijavanje.

16 godina
neaktivan
RE: Laptop ne reagira na ništa! ( toshiba)

Pregrijavanje.

Dijelim mišljenje. Prijatelj također ima toshibu i svaki put kad je igra neku igru desilo bi se zamrzavanje svega. Kupio je nekakvo dodatno hlađenje i sad radi sve kako treba.

17 godina
neaktivan

manje igraj više ući

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pregrijavanje 100%. Sestra držala laptop na krevetu  (cooler vuče zrak iz madraca - kao da je spojeno na 1000 filtera) nakon nekog vremena se isto zamrznuo (iako je samo surfala netom). Pomoglo je jedino gašenje držeći tipku za uključivanje. Ne znam jesi napisao ovih 10sec jer ti je dugo bilo za čekati. inače treba pričekati 4sekunde. LP

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice