Laptop ne prepoznaje printer

poruka: 3
|
čitano: 9.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Laptop ne prepoznaje printer

Dakle ovako, imam printer hp officejet 4500 desktop i također hp-ov laptop 625.

Problem je u tome da mi lapotop uopće ne propznaje printera kad ga priključim preko usb-a. Sve je relativno novo i ima najnovije drivere, printer bez problema skenira i kopira ali kad želim nešto raditi preko laptopa tj. da nešto isprintam, ništa!

Javi mi se kao Unknown device iako imam sve drivere instalirane, e da imam win7 32-bitne te su driveri za njih i ne radi.

Također je u device manageru uskličnik kod tog usb porta kad priključim printera na njega, ali kad priključim miša, miš radi!

Svaka pomoć je dobro došla.

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Laptop ne prepoznaje printer
Crljo kaže...

Problem je u tome da mi lapotop uopće ne propznaje printera kad ga priključim preko usb-a. Sve je relativno novo i ima najnovije drivere, printer bez problema skenira i kopira ali kad želim nešto raditi preko laptopa tj. da nešto isprintam, ništa!

Javi mi se kao Unknown device iako imam sve drivere instalirane, e da imam win7 32-bitne te su driveri za njih i ne radi.

Također je u device manageru uskličnik kod tog usb porta kad priključim printera na njega, ali kad priključim miša, miš radi!

Kod managera ako se pojavi uskličnik znači da fale drivere koji bi morao biti instalirani ali nisu.  Dali si uz uskličnik uključio ažuranje upravljački programe?Taj način će poćet traži drivera putem interneta. I nakon što nađe pusti da se instalira i nako što završi restartaj i pogledaj dali je u device mamnager više nema žutog uskličnika znaći da je instaliran.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
16 godina
Re: Laptop ne prepoznaje printer
Nello kaže...
Crljo kaže...

Kod managera ako se pojavi uskličnik znači da fale drivere koji bi morao biti instalirani ali nisu.  Dali si uz uskličnik uključio ažuranje upravljački programe?Taj način će poćet traži drivera putem interneta. I nakon što nađe pusti da se instalira i nako što završi restartaj i pogledaj dali je u device mamnager više nema žutog uskličnika znaći da je instaliran.

pa sam napiso da imam sve drivere instalirane i da nije u njima problem, nisam pa takav početnik...

Problem je u tome što uopće ne nađe nikakve drivere na netu za taj unknown device niti za taj usb port

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice