Laptop Fujitsu Amilo 3710?

poruka: 6
|
čitano: 2.426
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

vasa misljenja,namjeravam ga kupit pa me zanima!

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Laptop Fujitsu Amilo 3710?

evo,laptop je kupljen,ali problem,doso je bez windowsa,i sad hocu instalirat windows xp ali odradi onaj load na pocetku i izbaci neki error,kaze kao neki virus,a tek sam ga upio,jel mozda moguce da nece xp,nego moram vistu instalirat?pleas help!

17 godina
neaktivan

nliteom slipstrimaj intel sata drajvere u instalaciju cd-a i instaliraj normalno, ili spoji usb flopy pa pri pocetku instalacije pritisni f6 i ubaci drajvere na disketi, FSC laptopi nemaju vecinom opciju u biosu da sata radi kao eide, ili instaliraj vistu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Barbarosa kaže...

nliteom slipstrimaj intel sata drajvere u instalaciju cd-a i instaliraj normalno, ili spoji usb flopy pa pri pocetku instalacije pritisni f6 i ubaci drajvere na disketi, FSC laptopi nemaju vecinom opciju u biosu da sata radi kao eide, ili instaliraj vistu

a windows 7?jel za njih treba sata drajveri,nemogu ih nigdi nac za mojlaptop!

16 godina
neaktivan

Vjerojatno te Vista neće tražiti SATA drivere jer bi morala ih već imati, kao i sam Windows 7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Aerendyl kaže...

Vjerojatno te Vista neće tražiti SATA drivere jer bi morala ih već imati, kao i sam Windows 7.

ok hvala ti,skidam windows 7  pa cemo vidit...nece mu bit problem tjerat windows 7 jer ima 4gb rama  2.00ghz proc...inace orginal na stranici od fujitsu je vista,i pise da bi se trebala vista na njega instalirat....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice