vasa misljenja,namjeravam ga kupit pa me zanima!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo,laptop je kupljen,ali problem,doso je bez windowsa,i sad hocu instalirat windows xp ali odradi onaj load na pocetku i izbaci neki error,kaze kao neki virus,a tek sam ga upio,jel mozda moguce da nece xp,nego moram vistu instalirat?pleas help!
nliteom slipstrimaj intel sata drajvere u instalaciju cd-a i instaliraj normalno, ili spoji usb flopy pa pri pocetku instalacije pritisni f6 i ubaci drajvere na disketi, FSC laptopi nemaju vecinom opciju u biosu da sata radi kao eide, ili instaliraj vistu
nliteom slipstrimaj intel sata drajvere u instalaciju cd-a i instaliraj normalno, ili spoji usb flopy pa pri pocetku instalacije pritisni f6 i ubaci drajvere na disketi, FSC laptopi nemaju vecinom opciju u biosu da sata radi kao eide, ili instaliraj vistu
a windows 7?jel za njih treba sata drajveri,nemogu ih nigdi nac za mojlaptop!
Vjerojatno te Vista neće tražiti SATA drivere jer bi morala ih već imati, kao i sam Windows 7.
Vjerojatno te Vista neće tražiti SATA drivere jer bi morala ih već imati, kao i sam Windows 7.
ok hvala ti,skidam windows 7 pa cemo vidit...nece mu bit problem tjerat windows 7 jer ima 4gb rama 2.00ghz proc...inace orginal na stranici od fujitsu je vista,i pise da bi se trebala vista na njega instalirat....