Potreban mi je Laptop do 4200kn, nisam iz Zagreba pa nisam upoznat s prodavaonicama, jedino s Vemilom i Hgspotom.
Graficka kartica bi trebala biti čisto osnovna, a da bar ima 2gb RAM-a, solidan processor, i webcam.
Hvala
Potreban mi je Laptop do 4200kn, nisam iz Zagreba pa nisam upoznat s prodavaonicama, jedino s Vemilom i Hgspotom.
Graficka kartica bi trebala biti čisto osnovna, a da bar ima 2gb RAM-a, solidan processor, i webcam.
Hvala
Imas u hg-spotu za 3999kn acer aspire 5530g sa 2gb ram dvojezgreni proc...gradicka je dx10 ati 3200 s kojom ces moc zaigrat i pokoju igricu...istina na manjim detaljima i rezoluciji...po meni najbolje izbor...odmos cijene performansi...odlican dizajn...
Ima već otvorena tema laptop do 4000kuna uglavnom isti taj sam ja predložio http://www.micronis.hr/acer-aspire-5535-602g25mn-lxaua0c006/M0850171/prijenosna-racunala
Ako te slucajno zbunjuje ovo 5530 i 5535...razlika ti je u ekranima i tipkovnici...5530 ima 15,4 ekran i tipk bez numerickog dijela...dok 5535 ima 15,6 ekran i tipk. sa numerickim dijelom...
Zanima me da li se na njega može staviti Xp, i on dolazi s linux a ja bi stavio xp.Dali ce htjeti to ici?I kakav je ovaj athlon procesor?
Može se staviti xp