Laptop do 3.500 - 3.800kn

poruka: 6
|
čitano: 1.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop od 3.500 - 3.800kn

Pozdrav, kao sto vidite po naslovu treba mi jedan solidan laptop (po mogucnosti s predinstaliranim W7 ili Win XP) do 3.800kn max.

Mislim da se moze ubacit jedan sa dual core procesorom, trazim po netu i uglavnom mi ispadne pentium dual core od 2-2,3 ghz i 3-4 gb ram-a. Laptop bi koristio na poslu, znaci office, par nezahtjevnih programa a igre ne planiram stavljati na njega, za to vec imam komp.

Laptop mi je za starog jer mu je ovaj prvi izdahnuo :D

Hvala

IGN: weirdek (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 14:42 (puls4R).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Teško da češ naći solidan laptop sa WIN OS-om za te novce.Nedavno prijatelju uzeo HP 4525s za 3.700 kn.Vrhunsko prijenosno računalo.Što će ti za posao 3-4 Gb rama?I za Office?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Laptop od 3.500 - 3.800kn
puls4R kaže...

Pozdrav, kao sto vidite po naslovu treba mi jedan solidan laptop (po mogucnosti s predinstaliranim W7 ili Win XP) do 3.800kn max.

Mislim da se moze ubacit jedan sa dual core procesorom, trazim po netu i uglavnom mi ispadne pentium dual core od 2-2,3 ghz i 3-4 gb ram-a. Laptop bi koristio na poslu, znaci office, par nezahtjevnih programa a igre ne planiram stavljati na njega, za to vec imam komp.

Laptop mi je za starog jer mu je ovaj prvi izdahnuo :D

Hvala

Pogledaj ovdje{#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
neaktivan

ma da, za te pare bi značilo 100 eura manje za konfu. znači oko 3000 kuna.

a to je već strogi limit s parama.

vidi ova dva pa nasnimi linux ili windoze znaš već kakve :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Laptop do 3.500 - 3.800kn
ma moze i 2gb ram-a, ispod ne bi isao. Sto se tice OS-a meni osobno bi bilo svejedno al treba bit org jer cesto dolaze inspekcije, sad ne znam dal oni mogu provjerit dal je koristen loader il ne.. Pogledat cu vase prijedloge, trenutno sam na mob-u.
IGN: weirdek (EU)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice