Laptop za autocad

poruka: 9
|
čitano: 4.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop za autocad

ne kuzim....za koliko para u linksu trazis lap?

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Laptop za autocad

neznam nađi tu do 7,5k a usput ovo su mi preporučili ja mislim u robota

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
15 godina
neaktivan
Laptop za autocad

Uzmi ASUS N53SV cini mi se ima u bugu 220 sa sandy

Android....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tog nema nigdi uzet

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
15 godina
neaktivan

Od ovih navedenih bih ja vjerojatno uzeo Dell Studio, ali ako cemo malo prosiriti horizonte onda bi te mogla zanimati ova

Toshiba sa 18,4" ekranom za 7.670 kn

ili jeftinije

FUJITSU LifeBook sa 18,4" ekranom za 4.900kn

Stvar kod AutoCADa je ta da ti je bitno da imas dosta RAMa (iznad 2GB) i veliki ekran visoke rezolucije (po mogucnosti Full HD), a sto se grafe i procesora tice to nije tolko bitno ako nebudes radio 3D modeliranje. A to ne vjerujem da ces raditi jer za to postoje dosta  podobnijiprogrami.

Pravi programeri programiraju binarno!
16 godina
neaktivan
Laptop za autocad

Ovako sestra mi studira arhitekturu i skoro joj je trebao laptop i uzela je acerov identican po specifikacijama onome delu sto si ti stavio gore i kaze da je zadovoljna a lap koristi samo za crtanje i projektovanje...kaze ne grije joj se nesto puno tek nakon nekoliko sati osjeti malo da se zagrije pod rukama ali nista strasno...

Momak joj ima HP-ov neki isti proc i memorija i hdd ali grafa nvidia 335m i grije mu se i gasi non stop...

eto nadam se da ce ti ovo biti od pomoci.

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ovako sestra mi studira arhitekturu i skoro joj je trebao laptop i uzela je acerov identican po specifikacijama onome delu sto si ti stavio gore i kaze da je zadovoljna a lap koristi samo za crtanje i projektovanje...kaze ne grije joj se nesto puno tek nakon nekoliko sati osjeti malo da se zagrije pod rukama ali nista strasno...

Momak joj ima HP-ov neki isti proc i memorija i hdd ali grafa nvidia 335m i grije mu se i gasi non stop...

eto nadam se da ce ti ovo biti od pomoci.

To moze biti do 2 stvari:

1. Manje vjerojatno ali moguce da je kontroler otisto (imo sam takav slucaj)

RIJESENJE: U BIOSu iskljuciti opciju da gasi komp kad dode do kriticne temperature (nije preporucljivo  i treba OPREZNO   s tim)

2. Komp je pun prasine.
RIJESENJE: Kupiti sprej za ciscenje kompjutera i ispuhati temeljito s njim te po mogucnosti kupiti aktivno metalno hladenje tipa OVO da hladi komp za vrijeme rada.

Pravi programeri programiraju binarno!
14 godina
neaktivan
Laptop za autocad

Moja preporuka je dell xps L501x, rezolucija je bitna za acad 1920x1080

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice