Laptop za 5kkn

poruka: 3
|
čitano: 1.605
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop za 5kkn

Trazim neki laptop za za curu za kojih 5000kn koji bi bio namjenjen prvenstveno za igranje Simsa 3. Cura bi htjela igrati sims 3 na najvisim grafickim detaljima. Pa sam gledao malo na netu i dosao do nekog skromnog zakljucka da bi laptop trebao imati graficku HD6470 ili GT 525, neki proc od nesto vise od 2GHz i 2GB RAMa (ili bolje) da bi mogao vrtjeti sims 3 na najvisim detaljima.

Zaletio sam se do mikronisa i ponudili su mi [url=http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=16620&catid=26]ovaj[/url] laptop za 5100kn. Svida mi se graficka u njemu jer bi ond cura mogla igrat i GTA 4 na prilicno dobrim detaljima. (jedino joj je vazno da simse moze vrtjet na najvisim detaljima)

Zanima me vase misljenje o tom laptopu, a i o aceru opcenito, jer citao sam sad neke teme na forumu i primjetio da acer i nije bas omiljen brend, tj vidim da je zadavao dosta problema, posto je cura vec imala acera (acer aspire one) kojemu je riknula baterija nedugo nakon kupnje, ne bih htio imat opet iste probleme.

Bio bih vam zahvalan ako bi mozda naveli neke druge laptope u istom cijenovnom rangu za koje mislite da bi bili kvalitetniji ili pouzdaniji.

I zanima me vase misljenje o mikronisu i njihovom servisu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop za 5kkn

Zar nitko, bas nitko nema nekih komentara?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop za 5kkn

Nemam omiljeni brand, kupujem ono što mi odgovara (recimo, što više mogu dobiti za svoj novac).

Acer neki blate, neki hvale, ja nisam imao loša iskustva s njim.

Poznajem nekoliko ljudi koji su imali 5-6 različitih brandova laptopa (Dell, HP, Asus, Acer, Fujitsu, Toshiba) koji su baš sa svakim imali problem u roku 6 mjeseci ili manje od kupnje uređaja.

Jeli to samo do uređaja, odnosa prema njemu, sreće, kombinacije navedenog...., iskreno neznam.

Taj Acer kojeg navodiš je jedan od trenutno najmoćnijih notebooka na našem tržištu za taj novac.

Nekad sam i sam kupovao u Mikronisu i imam visoko mišljenje o njima, nažalost, malo su mi preskupi.

Ja da kupujem taj notebook uzeo bih ga ovdje i nadoplatio garanciju na 3 godine.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice