Konfiguracija laptopa - čudno pitanje

poruka: 3
|
čitano: 2.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

ko prvo, ispričavam se ako sam pogriješio temu, ali jednostavno ne znam gdje pitati.

dogodila mi se čudna situacija. zovem lika za oglas laptopa i u tijeku razgovora pitam ga za model(konfa je pisala  u oglasu, samo onako okvirno). i pročita on meni model koji piše iza, provjerim ja to jer mi se ne slaže i to je neki šrot od laptopa, nije niti blizu ove konfigracije. a znam da mi lik ne mulja, stvarno nema pojma o tim stvarima i vodim gga ja korak po korak da mi čita u my compu i pročita on(i davi se usput s dual core) pravu konfiguraciju, jaču koju i želim kupiti.

e sad meni nije stvarno jasno, kako je moguće da iza na laptopu na naljepnici piše šrot model, a u my compu je konfiguracija daleko jačeg modela? ponavljam opet, ne mulja lik jer on ionak ne zna o čemu priča. moguće da su driveri u pitanju? ali ne vjerujem...ajde hitno help molim, danas još bih trebao po laptop, a nije mi blizu...

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

mogao si napisat koji je to model...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Konfiguracija laptopa - čudno pitanje

dakle, konfiguracija odgovara končarovom modelu nela 4, a na laptopu je naljepnica m66n, to je puno slabiji laptop

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice